Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙA ΣΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.



Αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθούν καινούργια μέτρα, εναντίων του Έλληνα πολίτη, εξήγγειλε το υπουργείο οικονομικών και το κράτος, για να καταφέρουν να γονατίσουν ακόμα περισσότερο την ελληνική οικογένεια τον άνεργο τον πολύτεκνο τον ελεύθερο επαγγελματία και γενικά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, με τις ευλογίες  των αμερικανών και του διεθνούς νομισματικού ταμείου. Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο αυτή τη κατρακύλα τη ξευτίλα και την απαξίωση της ζωής τους και πρέπει να αντιδράσουν και να αντισταθούν σε αυτού του είδους τα κόλπα. Κοινός στόχος και σκοπός δε θα πρέπει να είναι άλλος απ την MH υποστήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος που μας έχουν επιβάλει οι τραπεζίτες και το εθνοκτόνο κράτος. 

Προτείνουμε από τη Τετάρτη 1 Ιουνίου μέχρι Τρίτη 7 Ιουνίου να μη γίνει καμία συναλλαγή με τις τράπεζες από κανένα μας. Όσοι έχουν κάποια λεφτά μέσα στις τράπεζες να κάνουν άμεσες αναλήψεις αυτών των χρημάτων, κανένας να μη πληρώσει τις δόσεις του εκείνες τις μέρες και να μη γίνει καμιά κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

  Εμείς έτσι αντιστεκόμαστε στα εθνοκτόνα σχέδια τους, χωρίς φασαρίες και σπασίματα τραπεζών από υποκινούμενους έμμισθους πράκτορες- προβοκάτορες. Μας αφορά όλους. Όσοι ενδιαφέρονται για αυτή την παραπάνω πρόταση να προωθήσουν αυτό το σκοπό από στόμα με στόμα, από ιντερνέτ, να το μάθουν όλοι, γιατί μόνο αν κινηθούμε ενωμένα και ακομμάτιστα με ένα κοινό στόχο, θα μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι. Σίγουρα αν μπορέσουμε και κατορθώσουμε αυτό το σχέδιο το κράτος και οι τράπεζες θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι σε όλους μας. Εμείς έχουμε τη δύναμη.
 
  Ο εχθρός μας είναι το κράτος και όχι ο γείτονας μας που είναι άλλη ομάδα! Μην αφήνετε να σας αποπροσανατολίζουν από τα αληθινά προβλήματα. Αυταπάτες δεν έχουμε ότι θα καταρρεύσουν τα πάντα με την συγκεκριμένη κίνηση τη συγκεκριμένη εβδομάδα, αλλά σίγουρα αν το καταφέρουμε πολλά άτομα μαζί θα πάρουν το μήνυμα και το σοκ θα είναι ισχυρό.
 
  Δείτε και το παρακάτω ενημερωτικό βίντεο και αυτό οργανωθείτε αντιδράστε και αντισταθείτε. Από την Τετάρτη 1 Ιουνίου μέχρι Τρίτη 7 Ιουνίου να μη γίνει καμία συναλλαγή με τις τράπεζες. Προωθείστε αυτή τη κίνηση και τη πρωτοβουλία σε όλους αν σας ενδιαφερει!!!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.