Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ: ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ



Τέλος έδωσε η Ασφάλεια Αττικής, στην υπόθεση της αποτρόπαιης δολοφονίας Πακιστανού, του οποίου το πτώμα είχε βρεθεί κομμάτι κομμάτι.  Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είναι τρεις άλλοι Πακιστανοί 22, 26 και 34 ετών, οι οποίοι είχαν απαγάγει το θύμα για λύτρα.

Το πτώμα του άτυχου Πακιστανού, είχε βρεθεί τεμαχισμένο στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων (το κεφάλι) και το υπόλοιπο σε κομμάτια, σε διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους. Οι δράστες είχαν βάλει φωτιά στο πτώμα, με σκοπό να εξαφανίσουν τα ίχνη. Το έγκλημα όμως αποκαλύφθηκε στις 4 Ιανουαρίου, όταν οι αρχές εντόπισαν το κεφάλι του Πακιστανού.

Οι ομοεθνείς του θύματος, τον κρατούσαν όμηρο και ζητούσαν χρηματικό ποσό από τον πατέρα του στο Πακιστάν, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Επειδή όμως τους γνώριζε, τον σκότωσαν και τεμάχισαν το πτώμα για να τον εξαφανίσουν, πετώντας το ένα μέρος στη χωματερή και το άλλο στο διαμέρισμα. Σε βάρος των κατηγορούμενων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ όπως έγινε γνωστό ο 26χρονος είναι ήδη προφυλακισμένος και για άλλη απαγωγή ομοεθνή του που είχε διαπράξει.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Α ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ??ΑΝ ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ!!ΔΕΝ ΕΙΝ ΚΑΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.