Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ!

Η θέση μας για την κινητοποίηση του κόσμου σε ΜΑΖΙΚΕΣ,ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ διαδηλώσεις,ακόμα και καταλήψεις δημόσιων χώρων μέχρι να φύγει η προδοτική Κυβέρνηση ΔΝΤ-εξαπτέρυγων,είναι γνωστή:Εδώ και μήνες φωνάζουμε πως πρέπει επιτέλους ο κόσμος να ξυπνήσει και να κατέβει στους δρόμους!

ΟΜΩΣ,ευτυχώς (για πολλά) και δυστυχώς (για λίγα,αλλά σημαντικά),εδώ είναι Ελλάδα:Έτσι λοιπόν,ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ,ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!
Στην Ισπανία,ο κόσμος οργανώθηκε μόνος του,χωρίς "μπαμπούλες" να τον φοβίζουν και να τον καθοδηγούν:Κάτι τέτοιο δυστυχώς,δεν συμβαίνει κι εδώ,όπου Η ΓΙΑΦΚΑ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΩΝ,ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ,ΚΑΛΕΙ ΣΕ "ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ" ΠΛΑΤΕΙΩΝ!!!

Καλούμε όλους τους νοήμονες και Πατριώτες Έλληνες ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
Η πραγματική εξέγερση του κόσμου δεν θα γίνει ούτε από κόμματα,ούτε από οργανώσεις,ούτε από κανένα "ίδρυμα" του Σόρος:Αλλά από ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Επειδή κάποιοι πιθανόν να νομίσουν πως είμαστε γενικά κατά των συγκεντρώσεων όπως κάποιοι άλλοι "υπερπατριώτες αστοί" (γελάνε και τα...μάρμαρα!),λέμε πως ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!
Όσο όμως πίσω από "αυθόρμητες διαδηλώσεις" κρύβονται ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ,τόσο έχουμε υποχρέωση να προειδοποιούμε για τους κινδύνους!

Καλούμε ειδικά τους παραπλανημένους Πατριώτες που διαδίδουν ότι αύριο θα γίνει "Επανάσταση" (κάπου είδαμε την "Σπίθα" του Μίκη Θεοδωράκη να ξεσηκώνει τον κόσμο,ενώ και κάποιοι πανάσχετοι της Νέας Δημοκρατίας νομίζουν πως το όλο...πράγμα διοργανώνεται αυθόρμητα) να μην βάλουν βούτυρο στο ψωμί των αναρχοπρακτόρων,που ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ,με σκοπό αυτόν που ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ στο βοθρο-σάιτ τους (προσέξτε τι γράφουν,ειδικά στην τελευταία παράγραφο):

Όταν μίλαγα με κόσμο στην Αθήνα πριν λίγες βδομάδες, η εύκολη απάντηση στην ερώτηση γιατί δεν γίνονται πράγματα (τουλάχιστον στο βαθμό που θα περιμέναμε μετά τον οδοστρωτήρα κυβέρνησης-τρόικας) και δεν προχωράει ο κόσμος σε κατάληψη της πλ.συντάγματος α λα Ταχρίρ είναι ότι ο κόσμος κάθεται στο σπίτι του και ότι οι εξεγέρσεις δεν εξάγονται. Λες και το ντόμινο των αραβικών εξεγέρσεων ήταν τυχαίο... Λες και αυτό που γίνεται τώρα στη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη και τις άλλες πόλεις είναι τυχαίο...

Ήδη απ'το Γενάρη είχε δραστηριοποιηθεί κόσμος σε μπλογκ και στο ίντυ και καλούσε για κατάληψη της πλατείας συντάγματος... κάποιοι το προσπάθησαν μετά τις μεγαλειώδεις γενικές απεργίες αλλά λίγες χιλιάδες και το κράτος έκανε ότι μπορούσε για να απωθήσει με συγκρούσεις στους γύρω δρόμους τον κόσμο και να αποτρέψει οποιαδήποτε μαζική κατάληψη της πλατείας... στο τέλος έδιωξε και τις λίγες εκατοντάδες που είχαν μείνει...

μήπως υπάρχει και δεύτερος γύρος;

όλοι-ες στους δρόμους και στις πλατείες... σε κάθε πόλη σε κάθε χωριό...

η αλληλεγγύη το όπλο των λαών πόλεμο στο πόλεμο των αφεντικών
 
(ΥΓ και σε όσους κακοφαίνεται το πασιφιστικό στοιχείο των διαμαρτυριών.. ας ξεκινήσει πασιφιστικά πρώτα ας γεμίσει η πλατεία με εκατο χιλιάδες κόσμου που ζυμώνεται και αυτοοργανώνεται για μέρες, βδομάδες και σου λέω μετά εγώ αν θα λήξει πασιφιστικά...)
ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΟΧΗ,ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ MARFIN!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ!
ΠΗΓΗ : ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, άντε τρέξτε να πληρώσετε φόρους στον Γιωργάκη Β' εσείς. "Πατριώτες" του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΚΟΛΕΎΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ..!!!
    ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛ###ΕΣ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ? ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ? ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΥΜΑ ΔΥΣΑΡΕΣΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.