Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΑΥΤΟΣ: Ανέκαθεν έβλεπε την Ελλάδα ως προϊόν εκμετάλλευσης



Αν όσοι ψήφισαν ΑΥΤΟΝ και τον ανέδειξαν Πρωθυπουργό αυτής της χώρας αντιληφθούν, κάποια στιγμή, το κακό που έκαναν, πρώτα απ’ όλους, στους εαυτούς τους, ασφαλώς και θα έκοβαν το χέρι τους, αναθεματίζοντας την ώρα και την στιγμή που έριξαν στην κάλπη ψήφο υπέρ αυτού.

Βεβαίως, ήδη θα έπρεπε να έχουν καταλάβει το εγκληματικό τούτο λάθος τους. Καθώς, όμως, ο εγκέφαλος του ανθρώπου, πολλές φορές παθαίνει – όπως με το ηλεκτρικό ρεύμα – διακοπές μπορεί οι ψηφοφόροι περί ων ο λόγος να μην έχουν ακόμη αφυπνισθεί. Κάποια στιγμή, πάντως, θα καταλάβουν την βλακεία τους.

Διότι μπορεί να λέμε ότι ο Κ. Καραμανλής δεν κυβέρνησε καλά τον τόπο, ότι υπήρξε άτολμος ή ότι έκανε κακές επιλογές σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες του, πλην όμως μίσθαρνο όργανο των «αγορών» - ήτοι των εβραιομασονικών τραπεζών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, βέβαιον είναι ότι δεν ήταν. Και στο κάτω – κάτω ήταν Χριστιανός Ορθόδοξος, ενώ και πατριώτης απέδειξε ότι είναι ειδικά όταν προέβαλε το γνωστό «βέτο» για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Αψηφώντας τις όποιες απειλές ακόμη και τον ίδιο τον Τζ. Μπους που λύσσαξε όταν άκουσε τον Καραμανλή να εναντιώνεται στην βούλησι των ΗΠΑ για το γειτονικό ψευδοκρατίδιο.

Τούτο, όμως, το κακό που μας βρήκε από τον Γιώργο Π. (πρωθυπουργό ατυχώς της Ελλάδος εδώ και 19 μήνες) γιατί περί αυτού ο λόγος, δεν συγκρίνεται, εν ουδεμιά περιπτώσει με τα λάθη και παραλείψεις του Κ. Καραμανλή. Πρόκειται, ειλικρινώς, για ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στον Τόπο. Πρόκειται για κατάρα, κυριολεκτικώς.

Αφήστε που, πρώτα απ’ όλα, δεν πιστεύει στην έννοια «Εθνος» κατά συνέπειαν και στο δικό μας – ο ίδιος το έχει δηλώσει επισήμως και κατ’ επανάληψιν – αλλά συν τοις άλλοις είναι και θιασώτης της Σαηεντολογίας. Της επάρατης αυτής πνευματικής νόσου που, δυστυχώς, έχει σπείρει την δυστυχία σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Αλλά και στρατιώτης των ILLUMINATI είναι ο Giorgos «μας». Δηλαδή των «πεφωτισμένων» Εβραιοσιωνιστών που προσπαθούν να καταδυναστεύσουν τους λαούς και σαφώς υπηρετούν τις σκοτεινές δυνάμεις του Σύμπαντος που με επικεφαλής τον Εωσφόρο προσπαθούν να μας καταστήσουν πιθηκοειδή στην υπηρεσία του.

Και ως υπάλληλος των δανειστών τοκογλύφων «μας» κατέφθασε εδώ ο φοβερός και τρομερός Γιώργος Π. Σαν ένα είδος εισπρακτικής εταιρείας των οφειλομένων στις «αγορές», ήτοι των  οφειλομένων σε ΙΔΙΩΤΕΣ! Η λέξις ΙΔΙΩΤΕΣ υπογραμμίζεται από τον γράφοντα καθ’ όσον όσο χρεωστούσαμε σ’ αυτούς το πρόβλημα της Ελλάδος δεν ήταν δα και τόσο μεγάλο. Μπορούσαμε, κάλλιστα να προχωρήσουμε σε μια στάσι πληρωμών και οι τοκογλύφοι θα ελάμβαναν μόνον δέκατα της οφειλής μας. Και γι’ αυτό ΕΤΡΕΜΑΝ!…

Και γι’ αυτό έστειλαν τον Giorgos εδώ, τον βοήθησαν να γίνει πρωθυπουργός και στην συνέχεια να μας εισαγάγει στο ΔΝΤ και στην ΕΚΤ ώστε να δανειστούμε από ΚΡΑΤΗ και ΛΑΟΥΣ για να τα δώσουμε στους τοκογλύφους ΙΔΙΩΤΕΣ!

Ετσι τώρα οφείλοντας σε ΚΡΑΤΗ και ΛΑΟΥΣ δεν μπορούμε να αμυνθούμε. Και μας εκβιάζουν οι πάντες. Και θα ξεπουληθούμε για να πληρώσουμε.

Αυτός, ο εκτελών χρέη εισπράκτορος των τοκογλύφων, λοιπόν, έχει την απαίτησι, τώρα, να συναινέσουν οι άλλοι πολιτικοί στο γενικό ξεπούλημά μας στους Ευρωπαίους εταίρους μας. Ετσι για να ολοκληρώσει την αποστολή του και να μας καταστήσει ΣΚΛΑΒΟΥΣ σε όποιον χρωστάμε.

Και προσέξατε: Δεν πράττει όλα τούτα ο Γιώργος Π. απλώς ως εκτελεστής των επιθυμιών των δανειστών μας. Ο,τι πράττει ο φρικτός αυτός πρωθυπουργός (ατυχώς) της Ελλάδος, το πράττει και διότι (το πιστεύω ακραδάντως αυτό) μισεί αφάνταστα τον Ελληνισμό και τους Ελληνες. Ως γνήσιος, βεβαίως, Σιωνιστής που είναι!..

Σωτήρη Ζαφειρακόπουλος

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.