Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ασφαλέστερη αντιμετώπιση των προβλημάτων αυθυπαρξίας και επιβίωσης του λαού και της πατρίδος μας είναι η επαναφορά στις ζωές μας του αισθήματος προάσπισης της Τιμής της Ελλάδος. Η καταστροφή του υλιστικού τρόπου σκέψης και κυβερνητικής πρακτικής από ανθέλληνες πολιτικάντηδες που έχουν ακουμπήσει την πατρίδα μας στο χρηματιστήριο της παγκοσμιοποίησης και την πολυπολιτισμικότητα του διεθνισμού, αξιολογώντας και τεμαχίζοντας Πατρίδα και λαό με την τιμή αναλώσιμου και εμπορεύσιμου είδους. Να επιστρέψουμε στον αυθεντικό τρόπο ελληνικής σκέψης που προσδιόριζε την Τιμή της Πατρίδος ως ένα διαρκή αγώνα για την καθαρότητα της ράτσας, την απόκρουση της προσβολής της εθνικής μας κοινότητος από ξένες εξουσίες και ήθη, την επιβολή της ελληνικής αξιοσύνης επάνω σε αργυρώνητες υπάρξεις.


Σήμερα έχει επικρατήσει στην Πατρίδα μας η τιμή του χρυσίου που μπροστά στην διατήρηση της εξουσίας των προσκυνημένων πολιτικάντηδων ανταλλάσσεται με την πώληση νησιών και μνημείων. Αλλά οι τυχοδιώκτες που λιμνάζουν στη Γη των Ηρώων, τυχοδιώκτες που βαστούν στα βρώμικα χέρια τους εξουσίες, παραεξουσίες, συμμαχίες και λαθροεποικισμούς, συνέταιροι στον όλεθρο που μας κερνάνε, εσχάτως παζαρεύουν και την τιμή του ελληνικού λαού. Και η τιμή που βάζουν στους Έλληνες αντιστοιχεί στην φίμωση και την αφαίρεση της ζωής. Στο αίσθημα του φόβου και την εξάλειψη της ελληνικότητας. Η τιμή που επιφυλάσσουν στον λαό μας είναι μηδενική. Είναι η ευτελής αξία του εθνομηδενισμού.

Έφτασε τώρα η ώρα του απολογισμού. Έφτασε η ώρα να εκτιμήσουμε εμείς οι ίδιοι τον ελληνισμό μας. Να δώσουμε στην έννοια της Τιμής της Ελλάδος την αυθεντική της μορφή. Να την διαχειριστούμε σαν άλλοτε, στους καιρούς της δόξας και της υπεροχής της φυλής μας, ως το πολυτιμότερο φυλακτό που θα καθοδηγήσει τα βήματά μας στο δρόμο μιας νέας εθνικής υπεροχής. Αλλά και συνάμα ως την μεγαλύτερη κληρονομιά που υποχρεούμαστε να αφήσουμε στα χέρια των παιδιών μας. Να φερθούμε απέναντι στα οικογενειακά μας κειμήλια και το χώμα που πατούμε με την ίδια ακριβώς εθνική συμπεριφορά. Να σφίξουμε το φυλακτό και την ευχή της συζύγου και της μάνας μαζί με τη σημαία με τη ζέση μα και με τη σιγουριά ότι βαστούμε εκείνη τη στιγμή στα χέρια μας την Τιμή της Πατρίδος. Να μην την παραδώσουμε μήτε να την εμπιστευτούμε ποτέ σε ξένες και ελαστικές συνειδήσεις.

Μα κι αν φύγει η Τιμή της Πατρίδος μας από την κυριότητα τη δική μας, αυτό πρέπει να συμβεί μονάχα όταν δώσουμε ως αντίτιμο της επιβίωσης του Ελληνικού Γένους τη δική μας ζωή. Και τότε θα πρέπει να έχουμε ήδη ετοιμάσει το έδαφος που θα δρέψει καρπούς ωραίους και ελληνικούς. Αυτό θα συμβεί όταν η Τιμή της Ελλάδος και το Φυλακτό του Έθνους δοθεί σαν τιμιότερο κληροδότημα στους συνεχιστές της φάρας μας στο πεδίο της μάχης, στα παιδιά μας που θα παλέψουν για τη δικαίωση του δικού μας αίματος και όσων Ελλήνων προηγήθηκαν ημών. Για Έλληνες που γνωρίζουν πως η αυθυπαρξία του λαού και η μεγαλοσύνη της Πατρίδος δεν σπαταλιούνται και δεν χαρίζονται αλλά κατακτώνται σε έναν διαρκή αγώνα σε κάποιο πολεμικό πεδίο και με τείχη που δεν αφήνουν κενό εισόδου σε εμπόρους των εθνών και τυχοδιώκτες.

Η Τιμή της Ελλάδος ισοδυναμεί μ’ ένα προσκλητήριο μάχης για όρθιους Έλληνες που δεν λογαριάζουν την υπεροχή των αριθμών. Ένα προσκλητήριο που δίνεται σε καιρούς νεκρικής ειρήνης και σε καιρούς εμπόλεμης κατάστασης με το ίδιο ακριβώς βαρύ φορτίο στις αποσκευές. Αυτό ισχύει και στους σημερινούς καιρούς που μας ζητούν να παραμερίσουμε προς χάρη της πολυπολιτισμικής συνύπαρξης που μας αφαιρεί το δικαίωμα να παραμένουμε ζωντανοί Έλληνες ηθικά και βιολογικά.

Σήμερα λοιπόν στέκεται και πάλι στο Πεδίο της Τιμής η ενωμένη παράταξη των Ελλήνων απέναντι σε βάρβαρους και προδότες, όποια γλώσσα κι αν μιλούν. Σήμερα βαστούμε και πάλι Θερμοπύλες, αναφωνώντας και πάλι ή ταν ή επί τας. Σήμερα λέμε και πάλι όχι στους ανήθικους δυνατούς του καιρού και τους κουρελήδες που τους ακολουθούν. Σήμερα παλεύουμε και πάλι για μια Ελλάδα κοσμοκρατόρισσα για να μην ξεχαστούμε ποτέ εμείς και να ανασηκωθεί η ανώτερη ράτσα των Ελλήνων. Για την Τιμή της Ελλάδος .ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.