Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ! ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ!



Αυξάνεται ο αριθμός των βουλευτών της ΝΔ, που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν το πακέτο μέτρων της Τρόικα, παρότι ο πρόεδρος του κόμματος έβαλε θέμα κομματικής πεθαρχίας και προειδοποίησε ότι, όποιοι δεν συμμορφωθούν, δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.

Μέχρι στιγμής έχουν διαφοροποιηθεί από τη γραμμή της ηγεσίας οι βουλευτές κ.κ. Κώστας Μαρκόπουλος, Χρήστος Ζώης, Δημήτρης Σταμάτης, Μαργαρίτης Τζίμας, Παναγιώτης Μελάς και Γιώργος Βαγιωνάς.

Αίσθηση προκάλεσε ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και από τους κοντινούς στον κ Σαμαρά βουλευτές.

Στην ομιλία του, ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε ότι «την ατζέντα που διαπραγματευθήκατε, την συνέταξε ο υπουργός του 8%» και πρόσθεσε ότι «όποιος φοβάται να πεθάνει μία φορά, πεθαίνει κάθε μέρα».

Ο τομεάρχης 'Αμυνας κ. Μαργαρίτης Τζίμας είπε απευθυνόμενος προς τον κ. Σαμαρά, «μέχρι πριν από δύο εβδομάδες έλεγα ό,τι λέγατε εσείς και ο κ. Μιχελάκης ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και ότι θα τα διαπραγματευθείτε εσείς μετά τις εκλογές. Τώρα τι θα πω;».
ΠΗΓΗ.

Με την στάση τους οι βουλευτές του κόμματος "διαψεύδουν" τον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος με την ομιλία του θέλησε να εμφανίσει τη ΝΔ ως τη μόνη σταθερή δύναμη σε ένα πολιτικό σκηνικό που καταρρέει.

Νωρίτερα, την απόφασή του να καταψηφίσει τα μέτρα, παρά την κομματική πειθαρχία που έβαλε ο κ. Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Λαρίσσης, κ. Χρήστος Ζώης.

Και ένταση στην ΚΟ της ΝΔ

Με κριτική στην απόφαση της ηγεσίας, αλλά και αντιπαραθέσεις μεταξύ των βουλευτών συνεχίζεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος τάχθηκε υπέρ του πακέτου μέτρων της Τρόικας και ζήτησε "να επιβληθούν κυρώσεις σε όσους δεν στηρίζουν την παραμονή της χώρας στο ευρώ".

Στον κ. Σπηλιωτόπουλο απάντησε ο βουλευτής κ. Σταμάτης, ο οποίος ανέφερε: "Επειδή βλέπω πολλούς τις τελευταίες ημέρες να κάνουν κωλοτούμπες, πολιτικούς και δημοσιογράφους, Αρούλη μου είναι πολλά τα λεφτά".

Ο βουλευτής Δράμας κ. Μαργατίτης Τζίμας επίσης στην ομιλία του είπε ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία.
Είναι παρήγορο το γεγονός πως ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ!

Καλούμε όσους φοράνε παντελόνια κι έχουν στοιχειώδη αξιοπρέπεια και πατριωτισμό, να πράξουν το ίδιο!

Η Ιστορία θα γράψει στα μαύρα της κατάστιχα τον Σαμαρά, δίπλα στον Εφιάλτη, τον Νενέκο και άλλους προδότες!

Σκεφτείτε ορισμένοι, αν θέλετε να του κάνετε...παρέα!

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.