Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Έκκληση Καραμέρου(Οικολόγοι-Πράσινοι) στον Καρατζαφέρη…



ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.

«ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ 3% ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…»!
KAΡAMEΡOΣ: “Γιώργο είσαι γάτα! Κάνε κάτι να σε ξαναγαπήσουν.  Αλλιώς το περιστύλιο της βουλής θα γεμίσει ξυρισμένα κεφάλια.”

Φόβος και τρόμος έχει πέσει στο πολιτικό σύστημα-κύκλωμα των καταστροφέων της Ελλάδος, από την αλματώδη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Και βέβαια, αυτοί που είναι μέσα στα κόλπα γνωρίζουν καλά ότι το 3% των δημοσκοπήσεων είναι πλασματικό κι ότι η πραγματική δύναμη του κινήματος είναι -τουλάχιστον- διπλάσια, με συνεχείς αυξητικές τάσεις. Μέσα στον πανικό τους, λοιπόν, δεν κρατιούνται και αποκαλύπτονται. Και εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες στον… Καρατζαφέρη, για να ανασχέσει την εκλογική επιρροή της Χρυσής Αυγής, όπως έκανε τον παλιό καλό καιρό!

Μόνο που, οι καιροί άλλαξαν και το… άλογο του συστήματος αποδείχτηκε… κουτσό. Διαβάστε παρακάτω τη δημόσια έκκληση του γνωστού “προδευτικού” δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου –που προ ημερών ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τους Οικολόγους Πράσινους) προς τον Γιώργο Καρατζαφέρη, να το ξαναπαίξει «ακροδεξιός» μπας και… σταματήσει τη Χρυσή Αυγή:
Καρατζαφέρη κάνε κάτι να σε ξαναγαπήσουν. Η Χρυσή Αυγή καταγράφει ποσοστά εισαγωγής στο ελληνικό κοινοβούλιο στις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Οι λόγοι είναι ευδιάκριτοι:

 
Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο μια μερίδα των εξαθλιωμένων μεταναστών και το κομμάτι της εγκληματικότητας που τους αναλογεί και καθώς βλέπει το σύστημα απόν απευθύνεται στους “εκκαθαριστές” που “όπου τους βρουν τους ανοίγουν τα κεφάλια”. Τραγικό αλλά αλήθεια.

Προσθέστε  την σχεδόν στρατιωτική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, την προβολή της μέσω της παρουσίας της στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων,  την επιρροή μέσω της ελληνοκαπηλείας, την μεγάλη κινητικότητα στο ίντερνετ (blogs, forum κλπ)  και σχεδόν θα λύσετε το παζλ του 3%. Θα λείπει όμως ένα μεγάλο πολιτικό κομμάτι. Ποιο είναι;

Όλους αυτούς τους τύπους τους κουλάντριζε δημοσκοπικά και εκλογικά ο ΛΑΟΣ του κ Καρατζαφέρη και δυο τρία “ονόματα” του χώρου που είναι στους κόλπους του κόμματος. Ο Καρατζαφέρης όμως είναι τόσο ακροδεξιός όσο ακροαριστερή είναι η Λιάνα Κανέλλη. Πολυκατοικία  έστησε ο άνθρωπος και χρησιμοποίησε διάφορα δομικά υλικά για τα ακροδεξιά διαμερίσματα.

Όμως ο χρόνος ξεθώριασε τα εξωτερικά χρώματα του οικοδομήματος για να μην πώ το γνωστό με την μαιμού και την άνοδό της στο στύλο.  Το σήμα, η ρητορική και οι συναναστροφές του ΛΑΟΣ άλλαξαν. 

 Ο Μάκης Βορίδης δεν είναι πια  παληκάρι του Εθνικού Μετώπου να φωνάζει “Φτάνει πια με τους ξένους που γενοβολάνε στην πατρίδα μας” (το χω ακούσει με τα αυτιά μου να το λέει σε πάνελ στο ALTER πριν αρκετά χρόνια) αλλά λογικός και λειτουργικός υπουργός του Παπαδημικού μνημονίου. Ακόμα και η αξιαγάπητη Μαρία Μπεκατώρου πήγε στο όσο να το κάνουμε πιο λαμπερό του Τηλε Άστυ,  MEGA.  Το κόμμα αλώθηκε από το εγχώριο συστημικό και πολιτικό lifestyle.

Αφήστε πια που ο Τσίπρας τα λέει στο KONTRA πιο “χύμα ελκυστικά και τσουβαλάτα” από τον Καρατζαφέρη!

Οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν πεντακάθαρα. Τα 7% και 8% του ΛΑΟΣ έχουν γίνει 4% και 5%.
Γιώργο είσαι γάτα! Κάνε κάτι να σε ξαναγαπήσουν.  Αλλιώς το περιστύλιο της βουλής θα γεμίσει ξυρισμένα κεφάλια.”

Τα συμπεράσματα δικά σας!

(ΥΓ): “Προοδευτικοί” μην ελπίζετε και αυτά που ξέρατε να τα ξεχάστε! Ήρθε η ώρα μας! Και η δική σας, επίσης

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.