Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Σκυλάκι του Νταβούτογλου ο νέος Τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα.


Γιατί ο Τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα Κερίμ Ουράς θέλει να «προστατεύσει» τους μουσουλμάνους της Ελλάδας;

Του Κώστα Τζεβελέκου

Ο νέος πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Κερίμ Ουράς πριν καλά – καλά στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι αποδέχεται τον διορισμό του , με τις δηλώσεις προκαλεί και προβληματίζει.

Τι δήλωσε;

«...Όπως είναι γνωστό, τα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία δεν ανήκουν μόνο στις χώρες στο έδαφος των οποίων βρίσκονται, αλλά αποτελούν κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας.

Με αφορμή αυτήν την αντίληψη, στην Τουρκία δίνεται μεγάλη σημασία στη διάσωση όλων των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων, συμπεριλαμβανομένων των εκκλησιών και των μοναστηριών.

Κατά τον ίδιο τρόπο, ελπίζουμε ότι και η γειτονική Ελλάδα...
θα συνεχίσει να πράττει ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου να διασώσει τα Οθωμανικά-Τούρκικα μνημεία που υπάρχουν στην επικράτειά της. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η διάσωση των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων για την ενθάρρυνση της τουριστικής κίνησης ανάμεσα στις δύο χώρες, θα συμβάλει από τη μία στην οικονομία, ενώ από την άλλη στη διαδικασία προσέγγισης μεταξύ των δύο λαών.

Πιστεύουμε επίσης ότι οι προσδοκίες των Μουσουλμάνων που φτάνουν τις εκατοντάδες χιλιάδες στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, για την απόκτηση τόπου λατρείας και νεκροταφείου θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα».

Η υποκρισία της σε όλο της το μεγαλείο. Δεν αναφέρει καθόλου την υπόθεση της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, για την οποία η Αμερικανική Γερουσία έχει καταδικάζει τη Τουρκία, καθώς δεν ελευθερώνει το μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς προκειμένου να γίνει ξανά τόπος λατρείας για τους ορθοδόξους όλου του κόσμου .

Η στρατηγική των Τούρκων

Ο συγκεκριμένος πρέσβης ανήκει στο στενό πυρήνα των ανθρώπων του Νταβούντογλου και προωθεί μετά μανίας τη νέα οθωμανική επεκτατική πολιτική.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει διατελέσει γενικός διευθυντής του γραφείου του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών Ελλάδας- Κύπρου, ενώ είχε προταθεί ως απεσταλμένος της Τουρκίας στο Ισραήλ, αλλά η διαδικασία σταμάτησε λόγω της χειροτέρευσης των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Οι Τούρκοι με τον πρέσβης τους προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τη θρησκευτική πίστη 400.000 μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που ζουν στην Ελλάδα προκειμένου να τους χειραγωγήσουν και να αλώσουν τη χώρα μας .

Η Τουρκία εφαρμόζει συστηματικά στην Ελλάδα την ίδια πολιτική που εφαρμόζει στα Βαλκάνια. Δηλαδή;

Την συγκεκαλυμμένη "επανασύσταση" της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στα πλαίσια μίας άτυπης κοινοπολιτείας πρώην οθωμανικών επαρχείων.

Εφαρμόζει με ευλάβεια το δόγμα Οζάλ «Για να τελειώνουμε με την Ελλάδα αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια ανθρώπους από εδώ».

Με αυτό το τρόπο αποδεικνύεται η άμεση σχέση του τουρκικού κράτους με την προώθηση των λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση Αθηνών η πλειονότητα των ταραξιών στα μεγάλα γεγονότα του 2008 που έκαψαν την Αθήνα ήταν μουσουλμάνοι μετανάστες οι οποίοι εκτελούσαν εντολές .

Βέβαια δεν ήταν καθόλου άσχετες οι διαμαρτυρίες για δήθεν βεβήλωση από κάποιο αστυνομικό που έσκισε μια σελίδα από το Κοράνιο.
Την ώρα που γίνεται αυτή η απροκάλυπτη επίθεση στο εσωτερικό της χώρα μας το ΥΠΕΞ όχι μόνο δεν αντιδρά αλλά δεν θέλει να γνωρίζει ότι υπάρχουν τέτοια προβλήματα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.