Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Eύελπις :«Τραγουδήσαμε τον ύμνο της χούντας για ανύψωση ηθικού»


"Οι ευέλπιδες είναι πολύ απογοητευμένοι από την παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας και έπρεπε κάπως να τους ανυψωθεί και πάλι το ηθικό, γι αυτό και έγινε η διασκευή στον ύμνο της χούντας". Αυτό δήλωσε ο τεταρτοετής εύελπις που είχε παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της αποπομπής του.
Τελικά ο εγκαλούμενος Αρχηγός της Σχολής ούτε αποπέμφθηκε ούτε καν τιμωρήθηκε, ενώ εμφανίστηκε αμετανόητος.(Και σωστά να προσθέσουμε)*

Σύμφωνα με το «Βήμα» στην απολογία του μάλιστα υποστήριξε πως κατά την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου οι πρωτοετείς ευέλπιδες τραγούδησαν τον ύμνο της χούντας που ο ίδιος είχε διασκευάσει. Ωστόσο δεν είχε σκοπό όπως είπε να προσβάλει κανένα, αντίθετα ήθελε να περάσει το μήνυμα πως μόνο ενωμένοι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τις δύσκολες ώρες που ζει η Ελλάδα.

Τελικά φαίνεται πως κάπως έτσι έπεισε και το Πειθαρχικό Συμβούλιο και, το οποίο του καταλόγισε «επιπολαιότητα» και πως «δεν έλαβε υπόψη τους κινδύνους παρανοήσεως του τροποποιημένου ύμνου, με αποτέλεσμα να τύχει παρεξηγήσεως».

iefimerida.gr


* Σχόλιο Περσέα

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ.ΜΕ 3,4% ΦΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ Η ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΞΑΠΩΣΤΕΙΛΕΙ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΣΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΡΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ … ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΦΗΣΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Η ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕΕ...
      ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.