Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Σοκαρισμένος ο Παπαδημούλης από συνθήματα των ΛΟΚ στη Κύπρο..την άλλη φορά ας κλείνει τα αυτιά του.Το σύνθημα "Η Κύπρος είναι ελληνική γαμιέται η Τουρκία" που ξεστομίζετε από ομάδες λοκατζήδων που εκπαιδεύονται στο Σταυροβούνι στην Κύπρο έφερε λένε αναστάτωση….
Και ασφαλώς ο Αγεωγράφητος  κύριος Παπαδημούλης ζητάει την άμεση αντίδραση της πολιτείας όπως και την λήψη μέτρων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Δεν του έχει πει κάποιος από τους μαλακες συμβούλους που έχει ότι η Κύπρος είναι ανεξάρτητη και δεν έχει καμία δουλειά ο Αβραμόπουλος στα εσωτερικά της ; 
Tο άλλο ανεκδιήγητο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος κάνει λόγο για σιγή ιχθύος από τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αναφέρει σχετικά:
"Το ερώτημα επομένως είναι γιατί οι ΑΓΕΣ Μανωλάς, ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος δεν κινούνται σύμφωνα με τον νόμο αντιμετωπίζοντας τα παράνομα και εμετικά άσματα μιας καθαρά ψυχολογικής επιχείρησης, τις βρισιές και τους τραμπουκισμούς των εκπαιδευτών που κλωτσούν τους εκπαιδευόμενους, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούν την όλη διαδικασία ενώ είναι γνωστό ότι ακόμη και το κινητό με κάμερα απαγορεύεται στις Ένοπλες Δυνάμεις."
Πόσο ποιο άσχετοι μπορεί να είναι .Μιλούν λες και το Σταυροβουνι είναι στην… Εύβοια. Στην ανεξάρτητη ΚΥΠΡΟ είναι ρε παλιομαλάκες και οι Κύπριοι κομάντος μπορούν να κάνουν και να λένε  ότι γουστάρουν .
Το γραφικό είναι πως το βίντεο λένε θα μπορούσε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο με όλες σχεδόν τις γειτονικές χώρες της Ελλάδας, τις οποίες οι άνδρες των ΛΟΚ δηλώνουν ότι θα βυθίσουν στο αίμα.


ΙΧΝΟΣ