Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ


Το ότι η δημόσια υγεία βρίσκεται στον... πάτο λόγω της χρεωκοπίας του Δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού συστήματος υγείας είναι γνωστό.
Χιλιάδες ασθενείς προσέρχονται στα νοσοκομεία χωρίς όμως να βρίσκουν ανταπόκριση αφού τα δημόσια νοσοκομεία υποχρηματοδοτούνται και περικόπτονται εφημερίες θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών.
Όπως αποκάλυψαν ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομιακών Γιατρών Ελλάδας, Δημήτρης Βαρνάβας, εκατοντάδες καρκινοπαθείς αναγκάζονται να πηγαίνουν στη Βουλγαρία και την Κωνσταντινούπολη για να βρουν «πλατίνα», η οποία αυτή τη στιγμή είναι το πιο φτηνό χημειοθεραπευτικό φάρμακο.
Την ίδια στιγμή, το 30% των παιδιών σήμερα είναι ανεμβολίαστα, πράγμα που σημαίνει ότι έχει σπάσει ο φραγμός για την μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων και μπορεί να έχει ως συνέπεια την εμφάνιση επιδημίας. Οι άποροι δεν έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία αν δεν πληρώσουν το κόστος των κλειστών ενοποιημένων νοσηλίων, το οποίο έχει τετραπλασιαστεί σε σχέση με πέρσι.

newsbomb.gr

2 σχόλια:

  1. οι υπευθυνοι γι αυτη την κατασταση να πληρωσουν εδω και τωρα!!! να μη γλυτωση κανενας τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.