Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!! ΠΟΙΟΣ; O ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

  ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ (ΠΛΗΝ ΤΗΣ Χ.Α ΒΕΒΑΙΑ) ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ  ΟΠΩΣ Ο ΚΑΝΤΑΡΗΣ ,Ο ΛΑΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ;; OXI BEBAIA....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ...ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΟΤΑΜΙ.
Ο Donald Trump τίμησε τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα από παράνομους αλλοδαπούς εγκληματίες, σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση το βράδυ της Πέμπτης στην Costa Mesa, στην Καλιφόρνια, ενώ κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης "αντι-διαδηλωτές" απ’ έξω, κυμάτιζαν μεξικάνικες σημαίες.



Δείτε το βίντεο της συγκέντρωσης:https://www.youtube.com/watch?v=OWjQiYXVfXM

Βίντεο δείχνει τον Trump να συναντιέται με μητέρες και όσους εμπλέκονται στο Remembrance Project (Πρόγραμμα Μνήμης), το πρόγραμμα μιας ομάδας που υποστηρίζει τις οικογένειες όσων έχασαν τους αγαπημένους τους από εγκληματικές ενέργειες ατόμων που διαμένουν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ομάδα εργάζεται επίσης για να κάνει γνωστές αυτές τις ιστορίες συνδέοντάς τες με το θέμα της παράνομης μετανάστευσης.
 

Η Sabine Durden, η οποία έχασε το μοναχογιό της Dominic από παράνομο αλλοδαπό, δήλωσε στο Breitbart News:

Ήμουν με το Πρόγραμμα Μνήμης, με άλλες μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους εξ αιτίας παράνομων αλλοδαπών.

Μας συνόδευσαν στα παρασκήνια και όταν μας είδε ο κ Trump, χαμογέλασε και φώναξε: «εδώ είναι οι φίλοι μου». Μας θυμήθηκε γιατί μερικές από εμάς τον είχαμε συναντήσει στο Μπέβερλι Χιλς τον Ιούλιο του 2015 όταν κάθισε μαζί μας, και μας άκουσε για πρώτη φορά να λέμε τις τραγικές ιστορίες μας.

Μίλησε μαζί μας για λίγο, μας αγκάλιασε και βγάλαμε φωτογραφία μαζί του.

Ο κ Trump είναι η μόνη μου ελπίδα για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο σε αυτή τη χώρα. Είναι ο ήρωάς μου και είναι ο μόνος που έδωσε στο γιο μου Dominic μια φωνή.

Έξω από το συλλαλητήριο είχαν μαζευτεί αντι-Trump διαδηλωτές, και σύντομα ξέσπασαν συγκρούσεις. Η αστυνομία έκανε 20 συλλήψεις.

«Είμαι εναντίον της τοπικιστικής και εθνικιστικής ατζέντας του Τραμπ, που χωρίζει τους ανθρώπους», είπε ο αντι-Τραμπ διαδηλωτής Rogelio Banuelos, 26 χρονών, στο CNN.

Μέσα στο αμφιθέατρο, οι χιλιάδες υποστηρικτές του Trump που το είχαν γεμίσει (περί τους 31.000), άρχισαν να τραγουδούν το ‘God Bless America’.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.