Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ Κ@Λ@ ΤΟΥΣ.
Απο matantoforos
Μόνον ως ανατριχιαστική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρακάτω είδηση και ακραία προσβολή προς τον Ελληνικό λαό και την επάρκεια της Ελληνικής αστυνομίας. Είναι απαραίτητο να πάρει θέση επί του θέματος ο Πρόεδρος της Βουλής και να απαντήσουν οι Έλληνες Βουλευτές αν είναι
στο πλευρό των Ελλήνων ή εναντίον τους. Και βεβαίως αν το γνώριζαν και αν έπραξαν κάτι γι' αυτό, ιδίως οι προβαλλόμενοι ως "πατριώτες", "δημοκρατικοί", "κινηματίες", "ανεξάρτητοι", κλπ. Και γεννάται το ερώτημα, ποιούς ευχαριστούσε πρόεδρος "δημοκρατικού" κόμματος όταν έλεγε έξω από την Βουλή όταν έλεγε "Ευχαριστούμε την αστυνομία που έκανε το έργο της"
Ιωάννης Δέμος
Απίστευτη αποκάλυψη:"Η ελληνική κυβέρνηση προσέλαβε ιδιωτικό στρατό για την προστασία του Κοινοβουλίου!"
Συμβόλαιο με την κορυφαία στον Κόσμο εταιρεία υπηρεσιών ιδιωτικού στρατού Academi (πρώην Blackwater)
φέρεται πως έχει υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση για την προστασία του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος σε εφημερίδα του Καναδά!
Η συνέντευξη πέρασε απαρατήρητη στην Ελλάδα,οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε όμως ο εμπειρότατος πρέσβης είναι συγκλονιστικές..

Σε ευρύτερη ερώτηση σχετικά με την... διάδοχη εταιρεία της Blackwater (σσ. την Academi) για την πρόσληψη μισθοφόρων που θα προστατεύσουν το Κοινοβούλιο. Στις δημοκρατίες ωστόσο, το Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται προστασία. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν δοθεί ειδικές οδηγίες σχετικά με το τι μπορεί να λέγεται και τι γίνεται ανεκτό και τι όχι. Οι δημοσιογράφοι που δεν ΄συμμορφώνονται' παρενοχλούνται από πράκτορες της κυβέρνησης ή συλλαμβάνονται".

Σε άλλες απαντήσεις του, ο Λ. Χρυσανθόπουλος (το βιογραφικό σημείωμα του οποίου περιλαμβάνει συμμετοχή στη διαπραγματευτική ομάδα για την είσοδο της Ελλάδος στην ΕΕ, πρέσβης της Ελλάδος σε Αρμενία, Τορόντο και Πεκίνο, και μέχρι το 2012 γγ. της Διεθνούς Γραμματείας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Μαύρης Θάλασσας) σημειώνει ότι η καλύτερη και φθηνότερη λύση τόσο για την Ελλάδα όσο και την ΕΕ θα ήταν να χαρισθεί το ελληνικό χρέος, ενώ προτιμότερη από την παραμονή στο ευρώ είναι μία σταδιακή επιστροφή στη δραχμή, που θα επιτρέψει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μέσω της υποτίμησης του νομίσματος.

Ο Έλληνας πρέσβης δηλώνει απαισιόδοξος για το μέλλον της Ελλάδος εάν συνεχισθεί η υφιστάμενη κατάσταση, προβλέποντας κοινωνικές αναταραχές, ίσως ακόμη και το ενδεχόμενο ενός εμφυλίου πολέμου.

Όσον αφορά, τέλος, στην Academi, πρόκειται για μία εταιρεία ιδιωτικού στρατού που ιδρύθηκε το 1997 ως Blackwater. Αποτελεί το μεγαλύτερο εργολάβο ιδιωτικών υπηρεσιών ασφάλειας των ΗΠΑ, ενώ το πρώτο μεγάλο της συμβόλαιο ήταν η συμμετοχή της στον πόλεμο του Ιράκ το 2003. Η φημολογούμενη εμπλοκή της στην Ελλάδα δεν θα είναι η πρώτη, καθώς είχε παράσχει εκπαίδευση στις ελληνικές ναυτικές δυνάμεις ασφαλείας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.