Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ .

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ
«Η μετατροπή της κηδείας του ισοβίτη χουντικού Νικόλαου Ντερτιλή σε show της ακροδεξιάς, χουντικών σταγονιδίων και νεοναζιστικών στοιχείων, που στις ημέρες μας έχουν βρει καταφύγιο στην Χρυσή Αυγή, είναι ένα απαράδεκτο γεγονός που όλος ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει.
Ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ
«Η Χρυσή Αυγή συνεπικουρούμενη από ένα Μητροπολίτη - κήρυκα του μίσους -μετέτρεψαν την κηδεία Ντερτιλή σε εκδήλωση κατά της δημοκρατίας και σε σύναξη από χουντικά κατάλοιπα».
Ανακοίνωση ΚΚΕ
«Τον χουντικό δολοφόνο Ντερτιλή προσκύνησαν με την παρουσία τους η ναζιστική Χρυσή Αυγή και το ΛΑΟΣ. Αυτοί, τύπου Ντερτιλή, είναι οι εκφραστές τους, ανάλογες είναι και οι επιδιώξεις τους».
Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ
«Η μετατροπή της κηδείας Ντερτιλή σε χουντοσύναξη, με πυροβολισμούς στον αέρα και επικήδειους μίσους κατά της δημοκρατίας, είναι πλήρως συμβατή με την Χρυσή Αυγή και τη δράση της».

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: ΠΑΡΩΝ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.