Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



Θεσσαλονικιός που υπογράφει ως "Μαχητής Θεσσαλονίκης" δίνει απάντηση προς τον Μητροπολίτη Καστοριάς, ο οποίος με δηλώσεις του επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι "εξευτελίζει το Χριστό στα πρόσωπα των μεταναστών". Ιδού η ανάρτησή μας:  "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: "ΕΞΕΥΤΕΛ...":

Και η απάντηση του "Μαχητή Θεσσαλονίκης"

"Άκου να σου πω δεσπότη γιατί φαίνεται ακούς μόνον αυτούς που σε γλείφουν και έχεις καβαλήσει για τα καλά το καλάμι.
 
1)Είσαι δεσπότης ακούς; Είσαι για να διακονείς την εκκλησία. Αν ήθελες να ασχοληθείς με την πολιτική ή απέτυχες να ανέβεις εκεί, να ξαναγυρίσεις εκεί. Εδώ είσαι για να υπηρετείς την εκκλησία. Πέταξε λοιπόν τα ράσα και ξαναγύρνα στο ΚΚΕ ή σε όποιο κόμμα ξεκίνησες.
 
2)Γράφεις και ξαναγράφεις τα ίδια και τα ίδια. Και σε ξαναρωτάω μπας και διαβάσεις το σχόλιό μου:
 
Μπορεί ο χριστιανός να είναι καπιταλιστής, μπορείς να είναι κομμουνιστής αλλά δεν μπορείς να είναι Χρυσή Αυγή;
 
Πότε το έκανες το καινούργιο ευαγγέλιο μου λες;
 
3) Πριν συκοφαντήσεις κάποιον πρέπει να έχεις τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να διαβάζεις τι λέει. Η Χρ.Αυγή δεν λέι ότι οι άλλοι άνθρωποι -όσοι δεν είναι Έλληνες- είναι κατώτεροι. Απλά λέει ότι ΔΕΝ χωράμε σε αυτό το κράτος και πρέπει να φύγουν άμεσα.

 
Καταλαβαίνεις;
 
Σταμάτα λοιπόν να τους συκοφαντείς ότι τάχα κατεβάζουν την αξία του ανθρώπινου προσώπου. Και δεν την κατεβάζει την αξία του προσώπου ο καπιταλιστής ή ο κομμουνιστής
 
4) Αν εσύ νομίζεις ότι τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που γέμισαν τις πόλεις και τα χωριά μας δεν χρειάζεται να φύγουν, να τους πάρεις στο μητροπολιτικό σου μέγαρο να τους φιλοξενήσεις. Να τους δώσεις και το πολυτελές σου αυτοκίνητο να το οδηγούν. Να τους δώσεις και το μισθό σου.
 
Με τα ξένα κόλυβα όλοι φιλεύσπλαχνοι το παίζουν. Έλα να ζήσεις στην Κασσάνδρου στη Θεσσαλονίκη ή στην Ξηροκρήνη ή στο Βαρδάρη ή πάνε στην Αθήνα στις περιοχές που κατέληξαν γκέτο. Από την ήσυχη Σιάτιστα και τα ασφαλή χωριουδάκια της, μια χαρά την εκφράζεις την αγάπη σου για τους λαθρομετανάστες, βλέπω.

ΥΓ. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πόσο κόστισε η επίσκεψη του Πατριάρχη σε Δήμο, φορείς και στη Μητρόπολη και πόσο κόστισαν τα αεροπανό και τα δώρα και τα πολυτελή τραπέζια και οι διανυκτερεύσεις;".

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.