Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Αυτός είναι ο στόχος του Σιωνισμού. Το φιλαράκι του Τσίπρα, ο Σιμόν Πέρες, αποκαλύπτει τον κύριο στόχο της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.

Η Νέα Τάξη πραγμάτων, οι Εβραίοι, ο Σόρος και όλη η παρέα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ έχουν συγκεντρωθεί αυτές τις μέρες στο Νταβός της Ελβετίας όπου διεξάγεται το 43ο Παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ. Μια ανάρτηση ενός φίλου στο facebook με οδήγησε σε ένα βίντεο στο οποίο ο ενενηντάχρονος πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες μιλάει στον Klaus Schwab, τον ιδρυτή του Φόρουμ για την Αραβική Άνοιξη, την κατάσταση στη Συρία και τη Μέση Ανατολή, την ιρανική απειλή, τη σύγχρονη διακυβέρνηση και τη νέα γενιά. Θα είπε σίγουρα και για την Ελλάδα, αλλά μας το κρύβουν από το παγκόσμιο διευθυντήριο που αποφασίζει για τις τύχες μας.

Μέχρι να μάθουμε τι ακριβώς έχει αποφασιστεί εις βάρος μας… ας δούμε τι είπε χτες ο Σίμον Πέρες.

 Για τη σύγχρονη διακυβέρνηση και τη νέα γενιά:

«Οι κυβερνήσεις σήμερα λόγω της παγκοσμιοποίησης της οικονομίας έχουν περιορισμένο πεδίο δράσης. Οι προκλήσεις είναι παγκόσμιες, καμία εθνική κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της και με κανένα τρόπο την επικίνδυνη εξάπλωση της τρομοκρατίας. Παράλληλα με τις εθνικές κυβερνήσεις, αναπτύσσεται σταδιακά μια άλλη κυβέρνηση παγκοσμιοποιημένων εταιρειών. Οι εταιρείες αυτές σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις, μπορεί να μην έχουν προϋπολογισμό, αλλά διαθέτουν λεφτά και δεν έχουν πολιτικές εξαρτήσεις. Η περιουσία σαράντα τέτοιων εταιριών σήμερα είναι μεγαλύτερη από την περιουσία όλων των κυβερνήσεων μαζί. Δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός στον τρόπο που λειτουργούν γιατί κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με την έννοια της παγκοσμιοποίησης. Κυβερνούν με τα αυτιά, όχι με νόμους, αστυνομία και στρατό. «Ακούν» τις ανάγκες των ατόμων και ανταποκρίνονται σε αυτές. Κι αυτό σημαίνει δημοκρατία για τη νέα γενιά: διεκδίκηση ίσων ευκαιριών για να ανάδειξη της διαφορετικότητάς τους και ανάπτυξη της προσωπικής τους δυναμικής, όχι προσπάθεια για ισότητα. Ο στόχος πρέπει να είναι μια ανοιχτή λέσχη διαφορετικών ανθρώπων και όχι μια συλλογικότητα ίσων ανθρώπων. Πρέπει να αναδειχθεί το προσωπικό μας αποτύπωμα. Ζούμε σε μια νέα εποχή και πρέπει να ανανεώσουμε και τη σκέψη μας. Να αντικαταστήσουμε τη μαζική με την ατομική παραγωγή. Να σκεφτούμε πως ίσως να μη χρειάζεται να δουλεύουμε 8 ώρες. Μπορούμε να δουλεύουμε 4 και τις άλλες 4 να διαβάζουμε και να διευρύνουμε το πνεύμα μας. Όλα έρχονται και παρέρχονται, όμως το πνεύμα δεν γερνάει ποτέ. Έχουμε ανακαλύψει την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά ακόμα δεν έχουμε κατανοήσει πως λειτουργεί το μυαλό μας και πως λαμβάνουμε τις αποφάσεις μας. Και ξέρετε, όταν ήμουν μικρός μου άρεσαν τα τηλεσκόπια γιατί ήθελα να ανακαλύψω τα μυστικά του φεγγαριού και των άστρων, σήμερα όμως προτιμώ τα μικροσκόπια γιατί θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να μάθω τα μυστικά που κρύβονται σε κάθε κύτταρο του μυαλού μου. Εξάλλου στο φεγγάρι έχουμε πάει…» (παραπολιτική)

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.