Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΟΝΕΣ


ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΘΕ ΜΑΙΜΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΑΣΙ ΜΕ  ΜΠΑΝΑΝΕΣ.
Aπο xryshaygh.com
Προκαλούν οι Σκοπιανοί - Ο Μέγας Αλέξανδρος σε πιστωτική κάρτα
Άλλη μια άνευ προηγουμένου πρόκληση από την πλευρά των Σκοπιανών σε μια προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας προσφέρουν στα μέλη της οργάνωσης “United Macedonian Diaspora” μια πιστωτική με την προσωπογραφία του Μέγα Αλέξανδρου.

Η εν λόγω οργάνωση έχει δράση στην Αμερική, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία και είναι γνωστή στην ομογένεια της Αυστραλίας για τις προκλητικές της ενέργειες. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα στην οποία προβάλλει την πιστωτική κάρτα αναφέροντας ότι τα έσοδα που θα προέλθουν από αυτήν θα χρησιμοποιηθούν για διάφορα προγράμματα που έχει εκπονήσει η «United Macedonian Diaspora»
για την ενότητα και υποστήριξη του έργου των πολιτών που κατάγονται από την ΠΓΔΜ.

Την ίδια στιγμή Έλληνες της Αυστραλίας ετοιμάζονται να στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας προς τον τραπεζικό οργανισμό που εξέδωσε την πιστωτική κάρτα.

Να γνωρίζουν καλά όλοι όσοι επιβουλεύονται την Μακεδονία μας πως η Χρυσή Αυγή δεν θα υποχωρήσει ούτε χιλιοστό από τις πάγιες Εθνικές θέσεις. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική.  Θα αγωνιστούμε μέσα και έξω από τη Βουλή για να μην περάσουν τα σχέδια των σκοτεινών κύκλων εντός και εκτός Ελλάδος που επιδιώκουν να ξεπουλήσουν την Ιστορία και την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.