Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

NEO "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ" ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.


ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΑΓΙΩΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΥΣ..." ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ".
Αγρια επεισόδια ξέσπασαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στη Μανωλάδα Ηλείας, όταν μετανάστες από το Μπαγκλαντές συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ορισμένοι από αυτούς να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive δύο εργάτες πήγαν να ζητήσουν τα μεροκάματά τους από ομοεθνή τους  επιστάτη καλλιέργειας, ωστόσο η ένταση ανέβηκε και γρήγορα ξέσπασε συμπλοκή. Οπως αναφέρεται, οι δύο εργάτες χτυπήθηκαν με μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο πάνω στη συμπλοκή και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.
iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. "Αντίχριστοι και απάτριδες"


    Αντίχριστοι και απάτριδες θέλουνε
    να μας σώσουν
    και στην πολυπολιτισμικότητα
    να μας τον ξημερώσουν .

    Να τρώμε λέει για φαγητό
    σκυλιά μες το καζάνι
    και να στεκόμαστε ορθοί
    σ'όλο το ραμαζάνι .

    Πονάνε όλοι σαν θες αυτοί
    αυτήν την πατρίδα
    και θα μας δώσουνε σαν θέμε
    διπλή τριπλή μερίδα .

    Τζαμιά για να γεμίσουμε ,
    μπούργκα για να φοράμε ,
    να δίνουμε και εμείς το κάτι τις
    και να τους αγαπάμε .

    Πατρίδα μου , Ελλάδα μου ,
    χώρα μου πονεμένη ,
    σε χέρια αλλοφρόνων δημοκρατών
    πλέον ξεπουλημένη .



    Ξύνουν τα νύχια τους να βρούνε λύσεις στο πως θα εγκαθιδρύσουν τον ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ .
    Το τραγελαφικό της όλης υπόθεσης είναι ότι παράγοντας τέτοιες ιδέες το αναμενόμενο είναι το αντίθετο . ( ένας λόγος που χαίρομαι )

    Προσανατολίστηκαν στις εύκολες λύσεις για φτηνό εργατικό δυναμικό για τους εγχώριους βολεψάκηδες - επιχειρηματίες τύπου Μανωλάδας .

    Απέκρυψαν την Εθνικότητα των επιστατών της επιχείρησης και πέτυχαν να μας καταγγείλουν ποιοί οι Γερμανοί και να μας χλευάσουν για ρατσιστές .

    Ρατσισμός είναι να εισέρχεσαι σε ξένη χώρα δίχως να είσαι κάτοχος νομίμων εγγράφων γιατί έχεις καθοδηγηθεί ότι κάπου εκεί στην Ευρώπη υπάρχει ένα κράτος μπάχαλο .

    Ρατσισμός είναι σαν κράτος από τα χρήματα `του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη να ασκείς σαν κράτος πολιτική Μ.Κ.Ο. που λειτουργεί εις βάρος τελικά της Ελληνικότητας .

    Ρατσισμός είναι να μην μπορείς να κοιμάσαι στο μπαλκόνι σου , να φοβάσαι να περπατήσεις σε όποιο σημείο της Ελλάδας και σε οποιοδήποτε στενό επιχειρήσεις ή είσαι αναγκασμένος να διέρχεσαι καθημερινώς .

    Ρατσισμός είναι να τάζεις τζαμιά όταν η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ είναι η μπουτίκ της Τουρκίας ή το εκθεσιακό κέντρο για οποιονδήποτε ανήσυχο καλλιτέχνη .

    Ρατσισμός είναι να υπάρχουν στις φυλακές μας το 70% λαθρομετανάστες μα βαριά κακουργήματα ενώ αποτελούν το 40% του πληθυσμού της Ελλάδος .
    Ρατσισμός είναι να αποκρύπτεται από τον Έλληνα η αληθινή διάσταση του προβλήματος γιατί κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας αποθήκη ψυχών και εμάς τους ίδιους εξιλαστήρια θύματα αυτών .
    Ρατσισμός είναι να σου έχει δοθεί η δυνατότητα να είσαι βουλευτής του υπάρχοντος Κοινοβουλίου να υβρίζεις ότι Χριστιανικό υπάρχει να επικαλείσαι το δικαίωμα του διεθνισμού και να πουλάς ονομασίες όντας έχεις βάψει τα χέρια σου με αίμα αθώων πολιτών αυτής της χώρας .
    Αυτοί οι τελευταίοι είναι που μιλάνε για εργατικά δικαιώματα και μας βάζουν να στο τρυπάκι να δουλεύουμε ως λαθρομετανάστες στον ίδιο μας τον τόπο .

    Στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες γιατί υπάρχει αναλογία στα πόσα άτομα μπορεί να δεχτεί ένα κράτος και εμείς βάλαμε τους περισπούδαστους να ψηφίσουν το ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ή το σύμφωνο ΣΕΓΚΕΝ ;

    Θα αναμένω έναν τέτοιο νόμο μόρφωμα για να δω να εισπράττουν αυτά που τους πρέπει .



    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.