Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Περίεργα μπερδέματα…



Ο… ΔΕΞΙΟΣ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΜΙΚΗΣ (της ελληνο-τουρκικής «φιλίας» κ.τ.λ.).

Λίγες ημέρες πριν την διακηρυχθείσα ίδρυση κόμματος, ο ανεξάρτητος (;) βουλευτής Πάνος Καμμένος έδωσε εξηγήσεις γιατί ήταν αυτός που πρώτος υποδέχθηκε στη βουλή το βράδυ της Κυριακής τον αμετανόητο γηραιό σταλινικό Μίκη Θεοδωράκη, αμέσως μετά την ομολογουμένως συγκινητική θεατρική παράσταση που έδωσε ο τελευταίος, μαζί με τον ομοϊδεάτη του Μανώλη Γλέζο, στην Πλατεία Συντάγματος.

Μιλώντας, λοιπόν, με δημοσιογράφους ο Π. Καμμένος αποκάλυψε ότι βρίσκεται «έτσι κι αλλιώς επί καθημερινής βάσεως στο σπίτι του μεγάλου μας συνθέτη». Και ιδού ο λόγος: Σε αυτές τις εποχές μας χρειάζεται ένας ηγέτης και ο Μίκης είναι το άλφα και το ωμέγα».

Τώρα βέβαια, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να θαυμάζει και να θεωρεί «το άλφα και το ωμέγα» οποιονδήποτε. Αλλά το να επιχειρείς να φτιάξεις «πατριωτικό» κόμμα με τις ευλογίες του ίδιου ανθρώπου που εγκαινίασε τη δεκαετία του ’80 τις φιέστες για την ελληνο-τουρκική «φιλία» (με τις κοινές του συναυλίες με τον Τουρκαλά Λιβανελί(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ), ένθεν και κείθεν του Αιγαίου, που έχει «τιμηθεί» με το βραβείο «Ιπεκτσί» (ελληνο-τουρκικής «φιλίας») και πρόσφατα συναντήθηκε με τον «Αττίλα» Ερντογάν –πλέκοντάς του το εγκώμιο- και με τον καταστροφέα της Ελλάδος Jeffrey Παπανδρέου, ε αυτό πια μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί!

(ΥΓ1): Φήμες πολλές κυκλοφορούν –χωρίς να διαψεύδονται…- και επιμένουν ότι εκτός από τα κολλητηλίκια με τον γηραιό σταλίνα, ο Π. Καμμένος είναι σε επαφή και με τον τηλεπρόεδρο Καρατζαφέρη! Αν τελικά επιτευχθεί συνεργασία, θα πρόκειται για ένα αχτύπητο δίδυμο που σίγουρα θα προσφέρει πολλές… συγκινήσεις και αξέχαστες στιγμές γέλιου στον ελληνικό λαό. Είναι κι αυτό μια παρηγοριά στους δύσκολους καιρούς που περνάμε…

(ΥΓ2):”Το 1986 ο Μίκης συγκροτεί την Επιτροπή Ελληνοτουρκικής Φιλίας με προσωπικότητες από τις δύο χώρες. Αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Οζάλ στο Νταβός, ο Αν. Παπανδρέου καλεί πανηγυρικά την Επιτροπή Ελληνοτουρκικής Φιλίας στο Καστρί και στέλνει τον Μίκη προπομπό του στην ‘Αγκυρα…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.