Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ανοχύρωτη η Ελλάς στο έρμαιο ληστών .. κλέβουν πλέον και την πολιτιστική κληρονομιά μας. Διεθνές ρεζίλι η χώρα.


Πιθανότατα Αλλοδαποί και οι δυο ληστές του Μουσείου Ολυμπιάς.
Το Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας είναι πλέον «γυμνό». Ακούγεται απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Δύο ληστες ντυμένοι με ρούχα στρατιωτικής παραλλαγής, άδειασαν στην κυριολεξία το μουσείο, αρπάζοντας περί τα 70 αρχαία αντικείμενα, πάσης φύσεως, μέχρι και χρυσά κοσμήματα της εποχής!!!!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της υπαλλήλου φύλαξης, ο ένας ληστης είχε ύψος 1.80 και ο δεύτερος που κρατούσε καλάσνικοφ και ήταν ιδιαίτερα σκληρός, είχε ύψος 1.75.

Ο πρώτος μιλούσε άπταιστα Ελληνικά ενώ ο δεύτερος σπαστά. Μεταξύ τους μιλούσαν ξένη γλώσσα, πιθανότατα Αλβανικά, σύμφωνα με τη μάρτυρα.

Μετά την πυρπόλυση της Αρχαίας Ολυμπίας και σχεδόν ολόκληρης της Ελλάδας το 2007, από ξένους πράκτορες...
της αμερικής, τουρκίας, σκοπίων, αλβανίας και μισθοφόρους ισλαμικών κέντρων, συνεχίζεται το έργο, με κινηματογραφική συνέπεια αυτή τη φορά.

Είναι φανερή και ξεκάθαρη πλέον η προσπάθεια ανθελληνικών ξένων κέντρων εξουσίας, να ξεφτιλίσουν διεθνώς την χώρα μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει. Και όπως προβλέπω, τώρα ανοίγει η όρεξη να αφανίσουν και την πολιτισμική μας κληρονομιά. Μας κλέβουν την ιστορία οι Μαλακεδόνες Σκοπιανοί, θα μας κλέψουν και τις αποδείξεις της ιστορίας μας...

Αυτό το άθλιο και σαθρό πολιτικό σύστημα που θεμελιώθηκε από την διεφθαρμένη αριστερίστικη γενιά του πολυτεχνείου και της μεταπολίτευσης, και που μας οδήγησε στην απόλυτη παρακμή και μιζέρια, πρέπει να αποκεφαλιστεί εδώ και τώρα, με κάθε μέσο και τρόπο.

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση ότι ένοπλοι εισέβαλλαν στο παλαιό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας όπου και αφαίρεσαν 68 αγαλματίδια.

Το βρετανικό δίκτυο BBC, μεταδίδει την είδηση αναφέροντας πως στο μουσείο υπήρχε μόνο ένας φύλακας, τον οποίο και ακινητοποίησαν οι ένοπλοι δράστες. Στο δημοσίευμα αναφέρεται η παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου και το γεγονός ότι το μουσείο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα.

Το αμερικανικό CNN περιέγραψε εκτενώς το συμβάν στο μουσείο ενώ διευκρίνησε πως στο εν λόγω σημείο θα λάβει χώρα σε μερικές εβδομάδες η τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας η οποία θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για την τέλεση των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων της σύγχρονης εποχής. To δημοσίευμα συνοδευόταν και από φωτογραφία με τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 που έφτασαν μέχρι και τον αρχαιολογικό χώρο.

Τηλεγραφική ήταν η δημοσίευση της γαλλικής εφημερίδας «Le Figaro» η οποία ανέφερε πως η κλοπή των 68 αγαλματιδίων εξώθησε σε παραίτηση τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο.

Η Ελλάδα της διάλυσης σε όλο της το θλιβερό μεγαλείο...

Και να θυμίσουμε απλά μια φράση του Μακρυγιάννη: «Γι’ αυτά τα μάρμαρα επολεμήσαμε».

Η μόνη λύση πλέον, είναι να αναλάβει αμέσως τις ευθύνες του ο στρατός, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που μπορεί να σώσει ότι ακόμα μπορεί να σωθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.