Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

"Τρόμαξαν" οι κουκουλοφόροι απο τις απειλές Σαμαρά.




Για γέλια και για κλάματα ο Αντωνάκης.
Το έπαιξε σκληρός στους κουκουλοφόρους που κατέγραψαν την Αθήνα για να διασκεδάσει την έντονη αγανάκτηση των ψηφοφόρων του(όσους του έμειναν δηλαδή...)για την ψήφιση του μνημονίου της υποδούλωσης της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Θυμίζοντας τον Νικολά Σαρκοζί, πριν από μερικά χρόνια στα προάστια του Παρισιού, εκεί όπου ως υπουργός Εσωτερικών τα έβαλε με τα “καθάρματα”, όπως είχε χαρακτηρίσει όσους κόντευαν να κάψουν την Πόλη του Φωτός, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε σήμερα έξω από τα δόντια, για εκείνους που έκαψαν χθες την Αθήνα. Απείλησαν ζωές, γκρέμισαν περιουσίες και καταδίκασαν σε ανεργία εκατοντάδες συμπολίτες μας.

«Την πόλη τη διέλυσαν, την αγορά τη διέλυσαν, επέλεξαν......
παραδοσιακά κτήρια επίτηδες και τα έκαψαν. Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω. Γιατί πρέπει να βγουν οι κουκούλες για να δούμε, όχι μόνον αυτοί ποιοι είναι, αλλά και ποιοι κρύβονται από πίσω τους, οι οποίοι δε θέλουν να μπορεί να έχει το δικαίωμα ο ελληνικός λαός να εκφράζεται ελεύθερα», ήταν η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά.


Σχόλιο : Αντωνάκη κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι ο επόμενος πρωθυπουργός , εδώ θα είμαστε  να δούμε αν πραγματοποιήσεις την υπόσχεσή σου ,η θα είναι άλλο ένα "ΘΑ" που το λέτε με ευκολία εσείς οι πολιτικοί ελλαδέμποροι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.