Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Τα αίσχη του 21ου αιώνα!!! Δύο "άντρες" έγιναν γονείς ενός παιδιού.

Άλλο ένα βήμα πραγματοποίησε η Νέα Τάξη Πραγμάτων στο να πετύχει τον απόλυτο στόχο της να ελέγχει τις ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ διαδικασίες τεκνοποίησης των ανθρώπων. Η στιγμή που δύο άντρες (!) έγιναν γονείς ενός παιδιού, προκαλεί φόβο για το μέλλον που έρχεται…χθες.
Η διάσημη φωτογράφος Lindsay Foster αποθανάτισε τη στιγμή της γέννησης του μικρού Milo που έχει δύο μπαμπάδες.
Αν και ακόμα δεν είναι ένα θέαμα που έχουμε συνηθίσει, η στιγμή που δύο άντρες έγιναν γονείς ενός παιδιού, προκαλεί συγκίνηση. Το θαύμα της ζωής και η έκφραση χαράς που αποτυπώνεται στα πρόσωπα των δύο αντρών τη στιγμή που κρατούν στην αγκαλιά τους το παιδί τους για πρώτη φορά αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό της Καναδής φωτογράφου Lindsay Foster.

Ο BJ Barone και ο Frankie Nelson κράτησαν για πρώτη φορά στα χέρια τους τον νεογέννητο Milo στις 27 Ιουνίου και αμέσως μετά η φωτογράφος πόσταρε την φωτογραφία των τριών τους στο Facebook. Σε χρόνο μηδέν ήταν χιλιάδες τα «likes» που απέσπασε, ενώ μοιράστηκε περισσότερες από 6.000 φορές.
«Είχα την ευκαιρία να φωτογραφίσω την συγκλονιστική στιγμή της γέννησης του μικρού και την παράδοση του στους δύο γονείς του που αδημονούσαν να τον κρατήσουν στα χέρια τους. Πέρασα πολλές ώρες στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου περιμέναμε μαζί την ώρα που η παρένθετη μητέρα έφερνε στον κόσμο το μωράκι. Στιγμές μετά τη γέννηση οι δυο τους κράτησαν τον Milo στα χέρια τους.
Κατέγραψα με τον φακό μου στα πρόσωπα τους τα συναισθήματα που κάθε γονιός έχει όταν γεννιέται το παιδί του. Οι δύο άντρες μίλησαν με την γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί για τις λεπτομέρειες της γέννας και έχουν εκπαιδευτεί για την ανατροφή του παιδιού τους», έγραψε η φωτογράφος στο προφίλ της στο Facebook.
agioritikovima.gr