Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ :Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, επειδή είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χ.Α !!!

Χρυσή Αυγή :

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ: Ο έβδομος βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
οδηγείται στα κελιά της Τιμής

Οποιαδήποτε ένσταση επί της αμιγώς πολιτικής μορφής των διώξεων εις βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αίρεται σήμερα με την αισχρή απόφαση των ανακριτικών αρχών για την προφυλάκιση του συναγωνιστή και βουλευτή του Κινήματος, Αρτέμη Ματθαιόπουλου.

Σε μια επίδειξη χουντικής αλαζονείας, ο εισαγγελέας Ντογιάκος δήλωσε στον συναγωνιστή Ματθαιόπουλο:
«είσαι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, οπότε ανήκεις στη στενή ηγετική ομάδα του κόμματος. Αν δεν είχε παραιτηθεί ο Νικήτας Σιώης και δεν είχες το αξίωμα του βουλευτή, δεν θα ήσουν εδώ»!

Η δήλωση αυτή, αποτελεί κυνική ομολογία της πολιτικής δίωξης εις βάρος των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, διαλύοντας κάθε αμφιβολία και αντίρρηση επ' αυτού.

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε λίγο μετά την ανακοίνωση της παράνομης προφυλάκισής του:

"Είμαι υπερήφανος που είμαι Χρυσαυγίτης. Δεν κάνουμε βήμα πίσω και μας κλείνουν στη φυλακή γιατί πολεμάμε τη Χούντα του ΜνημονίουΗ Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει."

Περήφανος και με ψηλά το κεφάλι, γνωρίζοντας ότι δεν έχει διαπράξει καμία παράνομη πράξη, όπως παραδέχτηκαν και οι επίορκοι δικαστικοί, αλλά με μοναδικό του "έγκλημα" τη συμμετοχή του στο Πολιτικό Συμβούλιο, ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος οδηγήθηκε στα κελιά της Τιμής. 

Ο βουλευτής Σερρών είναι ο έβδομος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που προφυλακίζεται παράνομα και δίχως κανένα απολύτως στοιχείο.

Η Χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά συνεχίζει την παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος οδηγήθηκε στα κελιά της Τιμής υπό τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης των Συναγωνιστών.  



Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε έξω από το Εφετείο μετά την παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου: