Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ : "ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ CNN International.



Σάλος για το δημοσίευμα που προετοιμάστηκε από το CNN Turk και «καταδικάζει» την Ελλάδα……. για τους λαθρομετανάστες!

Το δημοσίευμα του CNN International που «κατηγορεί» ύπουλα την Ελλάδα για το τσουνάμι των λαθρομεταναστών που εδώ και 15 χρόνια μας διοχετεύει μεθοδικά η Τουρκία, έχει προκαλέσει πραγματικό σάλο. Εκατοντάδες μηνύματα – πολλά με τις λέξεις Shame on you CNN! (Ντροπή σου CNN!) περιλαμβάνονται στα μηνύματα που έχει λάβει η ιστοσελίδα από την ημέρα ανάρτησης του άρθρου (19/7/2013).

Το δημοσίευμα με τον παραπλανητικό τίτλο Europe’s lost children (Τα χαμένα παιδιά της Ευρώπης) αναφέρεται στα βάσανα των λαθρομεταναστών που καταφθάνουν στην Ελλάδα, όχι βέβαια από την Ευρώπη, αλλά από … το Αφγανιστάν και την Ασία γενικότερα, την Αφρική και την Μέση Ανατολή – όλοι (κατά σύμπτωση) μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα κατά 99%!

Όπως αποκαλύπτεται, το δημοσίευμα αυτό μεθοδεύτηκε από την Τουρκία, μέσω του CNN TURK,
με προφανή στόχο την ύπουλη δυσφήμιση της Ελλάδος στην διεθνή κοινή γνώμη. Με άλλα λόγια, «φωνάζει ο κλέφτης» που μας τροφοδοτεί συστηματικά εδώ και χρόνια με στρατιές εποίκων από ολόκληρο τον υποβαθμισμένο Μουσουλμανικό κόσμο!

Το «αντικειμενικό» αυτό δημοσίευμα που προετοιμάστηκε από το CNN TURK, θεωρώντας δεδομένο πως κανένας ξένος αναγνώστης δεν είναι υποχρεωμένος να ανησυχεί για τις επιδράσεις της λαθρομετανάστευσης στην κοινωνία και στον πολιτισμό της Ελλάδος, εστιάζει ύπουλα στις επιθέσεις των μπράβων της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα (μεταξύ άλλων) «Επαίτη της Ευρώπης»!

Με άλλα λόγια, η «φίλη» μας η Τουρκία, από την μια πλευρά μας φορτώνει με στρατιές δυστυχισμένων, πολύχρωμων εποίκων από κάθε υποβαθμισμένη ή προβληματική γωνιά της γης, τις οποίες φυσικά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαχειριστούμε αξιοπρεπώς και από την άλλη πλευρά μας διασύρει διεθνώς γιατί (δήθεν) «καταπατούμε τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών», έχουμε «άθλιες συνθήκες υποδοχής και κράτησης» και τους «ξυλοφορτώνουμε»!!!

Λέξη για την δραματική κατρακύλα της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των Ελλήνων από την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών, άχνα για την ανατριχιαστική εγκληματικότητα, άγνωστη στην Ελλάδα εδώ και μισό τουλάχιστον αιώνα που ήδη έκανε τους Έλληνες να νοιώθουν ανασφαλείς ακόμα και μέσα στα σπίτια τους, κουβέντα για το ασήκωτο βάρος των πολλών δισεκατομμυρίων που στοιχίζει κάθε χρόνο η λαθρομετανάστευση στην γονατισμένη Ελληνική οικονομία, «αμνησία» για την μόνιμη συνήθεια της Τουρκίας να γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την υποχρέωση που έχει, με ρητές διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες, να δέχεται πίσω τους λαθραίους έποικους που μας στέλνει!

Δυστυχώς αυτό που μένει μετά από τέτοια ύπουλα «χτυπήματα», στην ακμή της τουριστικής περιόδου, είναι η δυσφήμιση της χώρας μας από τους άσπονδους φίλους μας που τολμούν να διατυπώνουν διαμαρτυρίες γιατί κάναμε φράχτη στον Έβρο, τολμούν να αποθρασύνουν τα τσιράκια τους στην Ελληνική Θράκη με ψευτο-μουφτήδες και διάφορους εγκάθετους, τολμούν να αλωνίζουν πάνω από τα νησιά και τις θάλασσες μας και τολμούν να συμπεριφέρονται σαν τους Σουλτάνους της σύγχρονης Οθωμανικής αυτοκρατορίας που ονειρεύονται. Χωρίς να βάζουν μυαλό από τα παθήματα τους στην Συρία, στην Αίγυπτο, στο Ισραήλ, στην Περσία και –πάνω από όλα- στο Κουρδιστάν που είναι πλέον μια πολύ ζωντανή πραγματικότητα γι όλους. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα….


Λεωνίδας Κουμάκης – lk@kbanalysis.com
23 Ιουλίου 2013

http://taxalia.blogspot.com/2013/07/cnn.html