Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.


ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.

Το ανθελληνικό σύστημα του μνημονίου βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Σήμερα επιχειρεί να απαγορεύσει την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται, αλλά ενισχύεται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις. Η δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν απειλείται από άνεργους και άπορους πολίτες που έρχονται στην Χρυσή Αυγή για να εξασφαλίσουν τρόφιμα για την οικογένειά τους. Γελάει ολόκληρος ο ελληνικός λαός με την κατάντια της κυβέρνησης Σαμαρά και τα φερέφωνά της (Δένδια, Καμίνη κλπ).
Η σημερινή εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στην οδό Δηλιγιάννη 50 στον σταθμό Λαρίσης, στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στις 6μμ. Το παρόν θα δώσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες θα λάβουν και πάλι τη χείρα βοηθείας που έχουν ανάγκη. Τόνοι κρέατος, ζυμαρικών, φρούτων και ρουχισμού θα διανεμηθούν δωρεάν ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί πολιτική εκδήλωση διαμαρτυρίας με κεντρικό ομιλητή τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο.
Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

Απαγόρευση συναθροίσεων από την ΓΑΔΑ με στόχο την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής.
Επιχειρούν να θέσουν εκτός νόμου την Αλληλεγγύη στους Έλληνες το θλιβερό καθεστώς του Μνημονίου.
Εκτελώντας άνωθεν εντολές ο ΓΑΔΑαρχης απαγόρευσε κάθε συνάθροιση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αττικής με στόχο να πλήξει την σημερινή διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Οι λόγοι που επικαλείται η ανακοίνωση είναι γελοίοι: Οι άποροι, άνεργοι, πολύτεκνοι συμπατριώτες μας θα έρχονταν στην Πλατεία Αττικής για να παραλάβουν δωρεάν τρόφιμα και όχι για να απειλήσουν την Δημόσια Ασφάλεια.
Πραγματικά γελάει ο κόσμος με τις τακτικές που σκαρφίζονται για να περιορίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Ας γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται ούτε με απαγορεύσεις, ούτε με οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση.
Για το σημείο τελέσεως της διανομής τροφίμων θα σας ενημερώσουμε εντός ολίγου με επίσημη ανακοίνωση.
Σας παραθέτουμε επίσης, από την επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, την κατάπτυστη ανακοίνωση:
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 24 Ιουλίου 2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών.



xryshayghcom