Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


«Ο Καμίνης και ο Δένδιας αν θέλουν κέντρα μεταναστών να τα κάνουν δίπλα στα σπίτια τους και όχι στο κέντρο της Αθήνας. Αυτοί αποφασίζουν για την πόλη δεν ζουν σε αυτήν» αναφέρουν σε δελτίο Τύπου οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι του κέντρου της Αθήνας.  
Οι κάτοικοι του 6ου διαμερίσματος, δηλώνουν δυσαρεστημένοι από την απόφαση που πήραν σήμερα, κατά την συνάντησή τους, υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δήμαρχος Αθηναίων για δημιουργία κέντρου κράτησης αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας.
Μεταξύ άλλων αναφέρουν:
«Βρήκανε λοιπόν τη λύση στο πρόβλημα μετά από σύσκεψη, βγάλανε και ανακοίνωση όλο περηφάνια.  Θα φτιάξουν κέντρα υποδοχής στην Αθήνα και μάλιστα ως καλό παράδειγμα προς τους άλλους Δήμους. Αυτό ήταν η λύση στο πρόβλημα μας και έπρεπε να συσκεφθούν ένας δήμαρχος πρωτεύουσας με έναν υπουργό για να το βρουν.  Μάλιστα ο κ. Καμίνης τολμάει και μιλάει για έργο περί κοινωνικής συνοχής και αναζωογόνησης, το οποίο θα ενισχύσουν τα κέντρα κράτησης. Σε άλλη πόλη ζει αυτός ο άνθρωπος;»
Και κλείνουν προειδοποιώντας:
«Μην διανοηθεί ο οποιοσδήποτε να φέρει κέντρο κράτησης στην Αθήνα, σε οποιοδήποτε σημείο της, γιατί όχι απλά θα μας βρει απέναντι του, αλλά θα γίνει της κακομοίρας. Άλλο βιασμό της ζωής μας και της προσωπικότητας μας δεν θα ανεχτούμε.»

enikos.gr

1 σχόλιο:

  1. να πανε απο εκει που ηρθαν τα αλλοδαπα....αφου δεν σεβονται εδω που ηρθαν καλυτερα ας φοβουνται σιγα σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.