Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Όταν το κράτος και η Αστυνομία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ....Μπορούν οι Έλληνες Εθνικιστές...



Κυκλοφορεί μια είδηση τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο που κάνει λόγο για μια ακόμη ΕΘΝΙΚΗ και το τονίζουμε ΕΘΝΙΚΗ δράση της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη..


Όπως αναφέρει το Flashnews στο κείμενο που αναρτήθηκε με τίτλο "Δεκάδες περιπτώσεις καθημερινά σε όλη την Κρήτη όπου ζητείται η βοήθεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" αναφέρεται:

«Χθες η ιδιοκτήτρια ημιτελούς οικίας στον Οδό Ξέπαππα, ήρθε σε επικοινωνία με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα Χανιά, διότι είχε αφήσει το κλειδί πάνω στην πόρτα του διαμερίσματος της ώστε να μπει το πρωί ο ηλεκτρολόγος να τελειώσει τις εργασίες.»
 Ωστόσο περίπου 15 λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στο οίκημα απειλώντας την ιδιοκτήτρια ότι θα την σφάξουν και ότι πλέον θα μένουν εκείνοι εκεί!

 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βοήθησε την άτυχη γυναίκα και λίγη ώρα μετά είχε την 'κυριότητα' του σπιτιού της ξανά! Είναι γεγονός ότι η αποθράσυνση των λαθρομεταναστών οφείλεται στους αριστερούς αντιρατσιστές, οι οποίοι τους προτρέπουν να μπαίνουν σε όποιο σπίτι βρίσκουν ακατοίκητο!

 Με την μαρξιστική λογική της 'συνιδιοκτησίας' και της... ανακατανομής του 'πλούτου' (όπου πλούτος το σπιτάκι του καταχρεωμένου στις τράπεζες Έλληνα φορολογούμενου). Ωστόσο δεν είδαμε κανέναν από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές να ανοίγει το σπίτι του να βάζει λαθρομετανάστες».

Από την παραπάνω περιγραφή αξίζει να σημειωθεί ότι απουσιάζει το πώς ακριβώς απομακρύνθηκαν οι μετανάστες και με ποια μέσα.
Πηγή: newsit.gr

Κάποιοι γραφικοί και προπαγανδιστές του διαδικτύου για το αντίστοιχο θέμα βάζουν φωτογραφίες μελών ναζιστικού κόμματος και σβάστιγκες...
Γιατί άραγε δεν βάζουν ισλαμιστές τρομοκράτες ή πακιστανούς δολοφόνους με τσεκούρια και μαχαίρια για να παρουσίασουν αυτή την είδηση;
Δύσκολη ερώτηση....

Όσο όμως συνεχίζεται ο αφελληνισμός της πατρίδας μας όλοι αυτοί θα παίρνουν τις απαντήσεις τους από τον κόσμο..Από το ΛΑΟ που στέκεται δίπλα στη Χρυσή Αυγή..
Δίπλα στο Εθνικιστικό Κίνημα και τρομοκρατεί τους ΔυΝασΤες του..

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ 
ΠΗΓΗ: ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.