Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;; ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τελευταία στην Πάτρα, εμφανίστηκαν μέχρι και κουκουλοφόροι Αλβανοί για να κάνουν επεισόδια !!!! 
Κάποιοι φαίνεται προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την σφοδρή αντιπαράθεση που είχαν την προηγούμενη ημέρα κάτοικοι και μέλη της Χρυσής Αυγής της Πάτρας με τα ΜΑΤ που φύλαγαν τους λαθρομετανάστες.
Ανακοινώνεται από την ΕΛ.ΑΣ ότι.:
Στις 23-5-2012, αργά το απόγευμα, έξω από την κεντρική είσοδο του παλιού εργοστασίου της «Πειραϊκής Πατραϊκής», που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι της Πάτρας, είχε προγραμματιστεί και πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση από κατοίκους της περιοχής, με τη συμμετοχή (300) περίπου ατόμων.

Όταν είχε πλέον βραδιάσει, πενήντα από τα άτομα που συμμετείχαν στη συγκέντρωση, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη και κουκούλες, επιτέθηκαν επανειλημμένως κατά των αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν διατεθεί στο σημείο για λήψη μέτρων τάξης ρίχνοντας τους πέτρες και αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές.

Οι αστυνομικοί σε όλες τις περιπτώσεις απώθησαν τα άτομα με περιορισμένη χρήση των αναγκαίων μέσων ενώ προσήχθησαν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες δώδεκα (12) συνολικά άτομα (9 ημεδαποί και 3 αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας).
Να τονίσουμε οτι  τα μέλη της Χρυσής Αυγής  διαψεύδουν πως έχουν κάποια σχέση, καθώς όπως τονίζουν είχαν αποφασίσει να μην συμμετάσχουν την συγκεκριμενη ημερα.


1 σχόλιο:

  1. Για να καταλάβω , οι Αλβανοί διαδήλωναν μαζί με τους ντόπιους , για να φύγουν οι αλλοδαποί από την Ελλάδα ; Ωραίο αυτό ! Θεωρούσαν εαυτούς ΄Ελληνες ; Και μετά οι καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι , μάς τονίζουν επανειλημμένα ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής , δημιουργούν βίαια επεισόδια . Θα μάς τρελλάνουν οι παρανοϊκοί ! Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο ! Ντε και καλά να μάς πείσουν ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής δημιουργούν όλα τα δεινά στον τόπο . ΄Αντε να χαθείτε κοπρίτες , δημοσιογραφίσκοι της πεντάρας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.