Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!



20.39 Χάος επικρατεί αυτή την ώρα στην Πειραϊκή Πατραϊκή.Οι Χρυσαυγίτες πολιορκούν το κτίριο και επιχείρησαν να εισέλθουν κρατώντας ρόπαλα. Οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα. Η περιοχή θυμίζει πεδίο μάχης.
20.28 Έφτασαν στην Πειραϊκή Πατραϊκή οι Χρυσαυγίτες και απειλούν να λιντσάρουν μετανάστες. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη. Η πόρτα του παλιού εργοστασίου πολιορκείται.
20.07 Διακόσια περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία απο την οδό Ανθείας και κατευθύνονται προς την Πειραϊκή Πατραϊκή. Κρατάνε σιδηρολοστούς και ρόπαλα, ενώ ψέλνουν τον εθνικό ύμνο και φωνάζουν συνθήματα κατά των μεταναστών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν έρθει με πούλμαν από άλλες περιοχές.

19:22 Συνεχίζει να είναι έκρυθμη η κατάσταση στο Νότιο Διαμέρισμα της Πάτρας όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής με αφορμή το φόνο του 30χρονου Αθανάσιου Λαζανά από μετανάστες. Αυτή την ώρα έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην οδό Ανθείας και άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκουν στον χώρο της Χρυσής Αυγής.
18:25 Τεταμένη είναι αυτή την  ώρα η ατμόσφαιρα στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της εισόδου του νέου Λιμανιού της Πάτρας όπου έχουν συγκεντρωθεί κάτοικοι του Νοτίου Διαμερίσματος. Πριν από λίγο οι συμπολίτες επιχείρησαν να μπουν στις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής.
17:50 Στους δρόμους για δεύτερη μέρα βρίσκονται σήμερα οι κάτοικοι του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή τους με την έντονη παρουσία των μεταναστών και το πρόσφατο επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 30χρονου συμπολίτη στις Ιτιές. Οι κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί στην Ακτή Δυμαίων.
Έχουν αποκλείσει το δρόμο καθώς και την είσοδο του νέου Λιμανιού της πόλης. Η νέα τους κινητοποίηση έχει μεγάλη συμμετοχή ενώ η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται.
17:14 Tα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την παραμονή μεγάλου αριθμού μεταναστών στην περιοχή του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας και τις δραματικές εξελίξεις με τη δολοφονία του 30χρονου Πατρινού Αθανάσιου Λαζανά, συζήτησε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος της Πάτρας κ. Γιάννης Δημαράς με τους κατοίκους της περιοχής.

1 σχόλιο:

  1. Ανοιξε ο ασκος του αιολου .Θα εχουμε ασχημες εξελιξεις στην πατρα ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.