Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ Ν.Δ 
Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αγίου Φανουρίου πρόσφατα προσχώρησε σύσσωμη στην Χρυσή Αυγή.
Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν χαρακτηριστικά:

"Πιστέψαμε σε ένα δεξιό κόμμα που θα πήγαινε κόντρα στους εχθρούς της πατρίδας μας και τους υπερασπιστές των τοκογλύφων του μνημονίου και της Μέρκελ. Αντί γι' αυτά διαπιστώσαμε συνεχείς παλινωδίες και αλλαγές πλεύσης στην πολιτική της, τις γνωστές "κωλοτούμπες" του αρχηγού της παράταξης και των στελεχών της.
Διαπιστώσαμε παράλληλα ότι οι ιδέες που παραδοσιακά μας εκφράζουν ως ενεργά πολιτικοποιημένα μέλη του κόμματος, εκφράζονται με σαφήνεια, ειλικρίνεια και καθαρότητα από το Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή. Ένα κόμμα που παρ όλες τις ύβρεις που δέχεται, εκφράζει διαχρονικά ένα σαφή πολιτικό λόγο ενάντια τόσο στην οικονομική κατοχή της πατρίδας μας όσο και στην κατοχή από την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών. Καλούμε όλους τους φίλους που πίστεψαν για χρόνια στην Νέα Δημοκρατία, να στηρίξουν στο εξής τον τίμιο, εθνικό, αντιμνημονιακό και πατριωτικό Αγώνα του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή".

4 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..!

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ…

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επι τέλους ! Πήρανε στροφές τα μυαλουδάκια τους και κατάλαβαν , έστω και αργά , ποιοί είναι οι Πατριώτες και ποιοί οι προδότες . Ας βάλουν καλά στον νου τους , όλοι αυτοί που μετείχαν στον Ελληνικό Κοινοβούλιο από το 1974 έως και σήμερα , ότι οι ΄Ελληνες υπεραμύνονται των ιδανικών τους , θέλουν γνήσιους πατριώτες , θέλουν θαρραλέους και αγωνιστές πολιτικούς και όχι μαμούχαλους που ξεπουλούν την πατρίδα και εξαθλιώνουν τον λαό . Η ιστορία θα τους κρίνει και μάλιστα πολύ αυστηρά . Ο αληθινός ΄Ελληνας πατριώτης θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία τους . Φωνή λαού = Οργή Θεού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.