Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ "ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ Ο "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΨΩΜΙΑΔΗΣ


ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ TOYΣ ΕΛΕΓΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ   Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΩΡΑ ΑΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ "ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ψωμιάδης: Μετεκλογική συνεργασία μακράς πνοής Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ
O επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης πρότεινε μετεκλογική συνεργασία μακρά πνοής μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους ηγέτες κεντροδεξιών κομμάτων, που αποχώρησαν κατά το παρελθόν, από τη ΝΔ

«Και ο Καμμένος και η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης, δεν περισσεύει κανείς» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος σε συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είπε, ότι εκφράζουν επικίνδυνες θέσεις, με ενδεχόμενο να απομονώσουν τη χώρα από τη διεθνή κοινότητα.

«Φοβάμαι την ανεύθυνη, επικίνδυνη, μηδενιστική αριστερά, που κρύβεται πίσω από το αγγελικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
.iefimerida.gr 

ΣΧΟΛΙΟ :ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε . ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

2 σχόλια:

  1. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρτα. Tέσσερις αλλοδαποί, από αυτούς που τους λέν’ “ληστές”, αλλά είναι παραστρατιωτικοί σε διατεταγμένη υπηρεσία διάπραξης εχθροπραξιών υψηλής έντασης στο Ελληνικό έδαφος, βίασαν 15χρονο κορίτσι και χτύπησαν τον πατέρα του. Νοσηλεύονται σε άσχημη κατάσταση.
    22/05/2012
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=69yVhT7RjPg



    http://allenaki.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.