Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικούς έξω από την διεύθυνση αλλοδαπών


Ένταση επικράτησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 9 το πρωί όταν λαθρομεταναστες  που περίμεναν στην ουρά για να μπουν στο κτίριο και να καταθέσουν αίτηση παροχής ασύλου άρχισαν να τσακώνονται για τη σειρά προτεραιότητας. Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί για να δουν τι συνέβη  και οταν προσπάθησαν να τους βάλουν σε μια τάξη και τότε δέχθηκαν βροχή από πέτρες με αποτέλεσμα δυο άντρες της ΕΛ.ΑΣ. να τραυματιστούν ελαφρά.
Μάλιστα από την επίθεση προκάλεσαν σημαντικές φθορές στο όχημα. 
Αμέσως οι σκοποί έκλεισαν την πύλη της κεντρικής εισόδου για να μην μπουν στο κτίριο οι αλλοδαποί, οι οποίοι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή στα γύρω στενά καταδιωκόμενοι από αστυνομικές δυνάμεις.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις αλλοδαπών.
Στο συγκεκριμένο σημείο κάθε Παρασκευή συγκεντρώνονται δεκάδες αλλοδαποί κυρίως από το Πακιστάν το Μπαγκλαντές και το Αφγανιστάν, οι οποίοι είναι παράνομοι μετανάστες και ζητούν άδειες παραμονής.


1 σχόλιο:

  1. " Δώστου θάρρος του χωριάτη , να σ΄ ανέβει στο κρεβάτι" . Πώς κατάντησαν τη χώρα μας οι κυβερνώντες-εξουσιαστές και οι αντιεξουσιαστές ! Ενθάρρυναν τους αλλοδαπούς που εισέβαλαν απρόσκλητοι και παράνομα στην Ελλάδα και ιδού τα αποτελέσματα . Πείτε μας κύριοι αντιρατσιστές , σε ποιό ευνομούμενο κράτος επιτίθενται στις αστυνομικές αρχές οι μετανάστες ; Μιλώ για νόμιμους μετανάστες και όχι λαθραίους , γιατί δεν νομίζω ότι σε άλλα κράτη υπάρχουν λαθρομετανάστες . Φρόντισαν οι δικοί μας ειθύνοντες γι΄αυτό : υπέγραψαν συνθήκη , σύμφωνα με την οποία οι λαθρομετανάστες που θα εισέρχονται στην Ελλάδα δεν θα προωθούνται σε άλλα κράτη της Ευρώπης . Ωραίοι , οι προδότες ! ΄Εφεραν στην πατρίδα μας τα "άγρια" να διώξουν τα "ήμερα" . ΄Εχω μια ιδέα βρε ψευτόμαγκες και υποστηρικτές των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" . Επειδή ουδείς μέσα στην πατρίδα μας , διαφυλάττει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών , θα μαζέψουμε όλους εκείνους τα ανεπιθύμητους εγκληματίες Αφγανούς , Πακιστανούς , Ινδούς κ.λπ. , να τους φέρουμε στα σπίτια σας . Εδώ να δώ την μαγκιά σας . Ταϊστε τους , ποτίστε τους , αγαπήστε τους , μόνον να μην τολμήσετε να διαμαρτυρηθείτε όταν βιάσουν την αδελφή σας , ληστέψουν τους γονείς σας ή δολοφονήσουν τον αδελφό σας . "Ανθρωπιστές" του κ΄λου , που μάθατε να κάνετε ψυχικά με ξένα κόλυβα ! Τούς έχετε μακριά από την καθημερινότητά σας , χωρίς να σέβεστε την δική μας καθημερινότητα και διαδηλώνετε κιόλας για να τους ανεχθούμε . Πολύ έξυπνοι είστε , μωρέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.