Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλουν τα σπίτια μας οι νεοταξίτες!



Στο στόχαστρο οι περιουσίες των Ελλήνων, με «σοβιετοποίηση» της χώρας μας! «Μόνιμο καθίσταται το ειδικό τέλος ακινήτων», ήταν ο σημερινός τίτλος σε πολυσύχναστο καθεστωτικό και καθ' όλα «προοδευτικό» portal. Κι εμείς που νομίζαμε πως ακούσαμε ότι το τέλος ακινήτων θα ισχύει μέχρι και το 2012. Μετά έγινε μέχρι και το 2014... Η αστική πολιτική τάξη, αλλά και η ΕΕ, «στριμωγμένες» ούσες, παραδίδουν ένα απίστευτο ρεσιτάλ πολιτικής αγυρτείας, με τα εγχώρια συστημικά μέσα επικοινωνίας να τους κλείνουν πονηρά το μάτι και να στηρίζουν όλες τις αντεθνικές & αντιλαϊκές και σε τελική ανάλυση, απάνθρωπες επιλογές τους.

Μας φλόμωσαν στο ψέμα...

Ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο τον Ιούνιο και πολλοί εκ των κυβερνώντος κόμματος μας είπαν ότι τα προβλήματά μας έχουν ημερομηνία λήξης. Και στους μήνες που ακολούθησαν, το μόνο που βιώνουμε, είναι συνεχείς αναθεωρήσεις και πρόσθετα μέτρα, τα οποία «γονατίζουν» τους Έλληνες. Και μετά την εκμηδένιση της ισχνής ρευστότητάς τους, οι θιασώτες του αφελληνισμού της χώρας, έβαλαν στο μάτι έναν από τους ισχυρούς δεσμούς του Έλληνα με τον τόπο του: το σπίτι του και τα ακίνητά του γενικότερα, αυτά που κληρονόμησε ή έκτισε ή αγόρασε με χίλιους κόπους...

Πρέπει να προστατεύσουμε τις ελληνικές περιουσίες

Στόχος των διεθνιστών και οπαδών της πολυπολιτισμικότητας, είναι να βάλουν στο χέρι σε βάθος χρόνου τα σπίτια των Ελλήνων. Όταν έρθει η ώρα των κατασχέσεων και εφόσον η κυβέρνηση αυτή ή οποιαδήποτε άλλη αστική, με ανάλογες προθέσεις, προχωρήσει σε κατασχέσεις και δεδομένης της συνεχιζόμενης κρίσης που μαστίζει την κτηματαγορά, όσα από τα σπίτια μας έχουν κατασχεθεί, θα δοθούν σε αλλοδαπούς, κοψοχρονιά. Ο απόλυτος θρίαμβος του σταλινισμού και της πολυπολιτισμικότητας... Αυτό είναι το σχέδιο, εξ ου και οι καθ' όλα «υποτονικές» αντιδράσεις των κομμάτων της αριστεράς (που σιγοντάρει...) και της ΝΔ του θιασώτη της λαθρομετανάστευσης Πάκη (που άφησε την Αθήνα στο έλεος των αριστεριστών και των τριτοκοσμικών πλιατσικολόγων) και της «φιλελεύθερης εκσυγχρονίστριας» Μαριέττας.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Αν δεν αντισταθούμε στα όσα εξωφρενικά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας και ανάξιοι φορείς της ιστορικής παρακαταθήκης των προγόνων μας. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.