Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Πακιστανικές επιχειρήσεις...



Γράφει ο Δημήτριος Σ. Νάστας - Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ ε.α.
Καθηγητής Αστυνομικών Σχολών
Ήταν τρεις μήνες τώρα, που ο Θανάσης είχε αφήσει τις «τζούρες» και τα χαπάκια και άρχιζε να γίνεται «επαγγελματίας». Η δοκιμή είχε γίνει πια συνήθεια, και η συνήθεια ανάγκη. Και ο Θανάσης «χαρμανιασμένος» γυρνούσε τις πιάτσες για τις δόσεις του –ηρωίνη πια- που την πλήρωνε όσο-όσο.

Οι φήμες για τον Θανάση και τις προτιμήσεις του, αλλά και για κάποιες πλούσιες πηγές που είχε βρει και τον εφοδίαζαν, ήταν φυσικό να φτάσουν και στα «αυτιά» της Αστυνομίας, που αποφάσισε να επέμβει και να δώσει τέρμα σε όλα αυτά. Έτσι, εκείνο το πρωί, κι ενώ μόλις το προηγούμενο βράδυ ο Θανάσης είχε αγοράσει το «πράμα», η τύχη του τον εγκατέλειψε. Πηγαίνοντας για το σπίτι του πιάστηκε από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και πάνω του βρέθηκαν σαράντα περίπου γραμμάρια ηρωίνης.

Οι Αστυνομικοί ξέρουν ότι έχουν πιάσει ένα απλό θύμα και ότι βρήκαν την μία άκρη από το κουβάρι και αρχίζουν να το ξετυλίγουν προσεκτικά, για να βρουν την άλλη άκρη: τους εμπόρους ! Η ανάκριση, λοιπόν του Θανάση γρήγορα φέρνει αποτελέσματα. Αποκαλύπτει ότι η ηρωίνη που βρέθηκε πάνω του είναι ένα μέρος μόνο από μεγαλύτερη ποσότητα όμοιου ναρκωτικού, βάρους 500 περίπου γραμμαρίων, που αγόρασε με πίστωση από δύο Πακιστανούς, τον Αχμέτ…. και τον Σαρδάρ…., το προηγούμενο βράδυ της σύλληψης του.

Οι αποκαλύψεις του Θανάση οδηγούν τους Αστυνομικούς τόσο στην υπόλοιπη ηρωίνη που βρίσκεται κρυμμένη σε ερημική τοποθεσία , όσο και στους δύο Πακιστανούς. Ο ένας, ο Σαρδάρ ευνοούμενος κάποιας διαβολικής τύχης, κάποιας απίθανης συγκυρίας, έχει προετοιμαστεί να αναχωρήσει για το εξωτερικό το ίδιο μεσημέρι, ημέρες πριν και σε χρόνο ανύποπτο. Άδικα θα τον κυνηγήσουν. Χωρίς να προλάβει να μάθει για την σύλληψη του Θανάση ήρεμος και απονήρευτος, θα μπει στο αεροπλάνο του και θα γλιτώσει παρά «τρίχα», καθώς οι άτυχοι διώκτες του, για μια διαφορά λίγων λεπτών, θα αναγκαστούν άπρακτοι να παρακολουθήσουν την απογείωση του αεροπλάνου του, και το «πέταγμά» του από τη «τσιμπίδα» τους ! Ο Αχμέτ, όμως, δε θα σταθεί τόσο τυχερός ! Το ίδιο βράδυ θα συλληφθεί στο σπίτι του.

Κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων του Θανάση γρήγορα θα αναγκαστεί να ομολογήσει ότι είναι συνεργάτης και συνεταίρος του Σαρδάρ που είναι μεγαλέμπορος ναρκωτικών . Έχει μάλιστα κρυμμένη ηρωίνη στο διπλό πάτο μιας βαλίτσας, που έχει εμπιστευθεί στον ανυποψίαστο συμπατριώτη του Αλή…. Πραγματικά το σπίτι πρώτα και στη συνέχεια η βαλίτσα και η ηρωίνη βρίσκονται και κατάσχονται : 1220 περίπου γραμμάρια ηρωίνης σε σκόνη. Στα χέρια του Αχμέτ κατάσχεται ακόμη ένα πλαστογραφημένο Αγγλικό Διαβατήριο στο όνομα Κεμάλ με τη φωτογραφία του, που είχε αγοράσει από τούρκο ταξιδιωτικό πράκτορα στην Κωνσταντινούπολη και με αυτό είχε πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, κάνοντας λαθρεμπόριο Ναρκωτικών.

Τώρα ο Θανάσης και ο Αχμέτ βρίσκονται στη φυλακή, ενώ ο Σαρδάρ καταδιώκεται από την Ιντερπόλ. Έτσι οι Πακιστανικές αυτές επιχειρήσεις στη χώρα μας , πήρανε τέλος !....

* Από το αρχείο : Αληθινές Ιστορίες * 

gatzoli.blogspot.com

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.