Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλουμε να αγιάσουμε αλλά οι ελλαδέμποροι δεν μας αφήνουν.Θέλουμε να αγιάσουμε αλλά οι ελλαδέμποροι δεν μας αφήνουν. Προκλητικότατος, για μία εισέτι φορά, ο γνωστός "υπερπατριώτης" Μάκης Βορίδης. "Δεν παίρνουν πολλά λεφτά οι βο(υ)λευτές" υποστηρίζει με περίσιο θράσος. Ας τα βλέπουν αυτά οι οπαδοί του ΛΑ.Ο.Σ.. Μήπως και ξυπνήσουν επιτέλους.

Ο Βορίδης μίλησε σήμερα με για τις βουλευτικές αμοιβές. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, σημείωσε πως με βάση τις υποχρεώσεις του ίδιου και των συναδέλφων του, οι απολαβές τους κάθε άλλο παρά ιδιαίτερα υψηλές είναι. Συγκεκριμένα, είπε πως "Αν θέλετε να με ρωτήσετε αν πιστεύω ότι παίρνουν πολλά λεφτά οι βουλευτές, το λέω ευθέως, εγώ δε θεωρώ π.χ. ότι η αμοιβή μου έτσι όπως είναι, είναι μεγάλη. Τώρα θα μου πεις πώς το μετράς αυτό και πώς αυτοαξιολογείσαι. Δε θέλω να αυτοαξιολογηθώ, ας το αξιολογήσει όποιος θέλει, ας το αξιολογήσει ο ελληνικός λαός σε τελευταία ανάλυση. Αν κοιτάζω τι θα έπαιρνα στον ιδιωτικό τομέα από τη δουλειά που κάνω και το χρόνο που αφιερώνω αυτή τη στιγμή στη Βουλή σε σχέση με αυτό το οποίο θα μπορούσα να βγάλω αφιερώνοντας τον ίδιο χρόνο κάνοντας τη δουλειά μου ας το πω ενεργά ως δικηγόρος, που τώρα την κάνω αλλά την κάνω πολύ λιγότερο απ’ ότι την έκανα, σας λέω ότι τα μεγέθη είναι τελείως άσχετα".. Πρόσθεσε, δε, πως "αυτό το οποίο θεωρώ ότι πρέπει να κάνει ένας βουλευτής και στο επίπεδο που πρέπει να το κάνει, εγώ δε θεωρώ ότι οι βουλευτές παίρνουν πολλά λεφτά". Αν δεν σας φτάνουν τότε κ. Βορίδη, παραιτηθείτε! Υπάρχουν χιλιάδες υποψήφιοι που θα ήθελαν να είναι στην θέση σας!

ΠΗΓΗ: ΤΡΕΛΟ ΚΟΥΝΕΛΙ

1 σχόλιο:

  1. Οι χιλιάδες υποψήφιοι ας βάλουν υποψηφιότητα να τους ψηφίσετε εσείς... Ο Βορίδης δεν είπε πως δεν του φτάνουν τα λεφτά. Είπε πως σε σχέση με το έργο που επιτελεί ένας (σωστός) βουλευτής δεν είναι και πολλά... Αλλά η αριστερίστικη λογική αμέσως άλλαξε το νόημα των λόγων του Βορίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.