Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ. ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ)Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ!!! ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ! ''ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ!!''
Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την σημερινή συνεδρίαση της Βουλής για την άρση της ασυλίας της Λιάννας Κανέλλη, της Ρένας Δούρου, καθώς και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε επίμονα τον λόγο από τον πρόεδρο της Βουλής μετά την ομιλία της Λιάννας Κανέλλη. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν του τον έδωσε με συνέπεια την έκρηξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχει προσωπικό. Καθίστε κάτω κύριε Κασιδιάρη

Κασιδιάρης: Δεν είστε πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου είστε κομματικός πρόεδρος


Μεϊμαράκης: Κύριε Κασιδιάρη δεν έχετε το λόγο. Μπορούσατε να ζητήσετε το λόγο πριν. Δεν κάνω διάλογο, σας λέω τι λέει ο κανονισμός.

Κασιδιάρης: Εξύβρισε το κόμμα μου.

Μεϊμαράκης: Επ αυτού μπορεί να μιλήσει ο κοινοβουλευτικός σας εκπρόσωπος.

Παππάς: Τον χρήζω

Μεϊμαράκης: Δεν γίνεται αυτό κύριε Παππά. Σας παρακαλώ πολύ. Κύριε Κασιδιάρη μη με οδηγήσετε να προχωρήσω σε επίπληξη.

Κασιδιάρης: Δεν ντρέπεστε. Ντρέπομαι για εσάς….Δεν έχουμε καμία θέση εδώ μέσα σε αυτό το αίσχος σε αυτή την ξευτίλα. Θα καταθέσω εις βάρος σας πρόταση μομφής.

Μεϊμαράκης: Όλοι σήμερα καταθέτετε προτάσεις μομφής, αλλά κανείς δεν έχει καταθέσει. Καταθέστε επιτέλους για να έχουμε ένα χαρτί με μια πρόταση μομφής.


stoxos.gr