Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΣΩΘΗΚΑΜΕ! Ο Δ.Αβραμόπουλος θα αποφασίσει για γερμανικές αποζημιώσεις!


Την Παρασκευή 8 Μαρτίου παραδόθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα η έκθεση για τις γερμανικές αποζημιώσεις, τις συνθήκες δανεισμού της Γερμανίας μέσω του κατοχικού δανείου και την πορεία των αποθεμάτων χρυσού της Ελλάδας.

«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ευχαριστεί το συντονιστή της ομάδας εργασίας, γενικό διευθυντή Θησαυροφυλακίου και Προϋπολογισμού, κ. Παναγιώτη Καρακούση, και τα μέλη της ομάδας εργασίας για την ολοκλήρωση του έργου, που τους ανατέθηκε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναλογιζόμενη το μεγάλο όγκο αρχειακού υλικού, που έπρεπε να συγκεντρωθεί για πρώτη φορά», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προχώρησαν σε:


Συγκέντρωση του σχετικού αρχειακού υλικού σε χώρο του κεντρικού κτιρίου του ΓΛΚ, όπου θα φυλάσσεται διακριτά
Ταξινόμηση των φακέλων του αρχείου κατά κατηγορία
Ηλεκτρονική συνοπτική απεικόνιση των καταγεγραμμένου αρχειακού υλικού
Καταγραφή 761 τόμων αρχειακού υλικού.
Στο υπουργείο Εξωτερικών η έκθεση

Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας παρέδωσε την έκθεση στο υπουργείο Εξωτερικών που θα είναι εκείνο που θα αποφασίσει αν θα ζητηθεί από τη Γερμανία η καταβολή κατοχικών αποζημιώσεων.

Δηλαδή ο Δ.Αβραμόμουλος θα αποφασίσει αν θα ζητήσει πίσω τα κλεμμένα λεφτά του ελληνικού λαού από την Γερμανία και τις καταστροφές από την ισοπέδωση της χώρας στον Β'Π.Π.!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.