Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

ΕΑΝ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΡΙΣΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΛΑΟ!


Συγκλονιστική είδηση που απέκρυψε σύμπας ο Τύπος (πλήν συριζέϊκης «Αυγής» όπου την διαβάσαμε) για να μη πνιγεί στις ροχάλες των Ελλήνων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Συριζώνυμος Λιάπης. Την περασμένη Πέμπτη 28 Φλεβάρη στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι, η Συριζοκρατούμενη και ΔΗΜΑΡοκρατούμενη «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» διοργάνωσε εκδήλωση κατά της αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας που στερεί την Ελληνική Ιθαγένεια από τα παιδιά των Λαθρομεταναστών.


 Όπως μας ενημερώνει η «Αυγή», στο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος τάσσεται ΥΠΕΡ της απονομής Ελληνικής Ιθαγένειας στα Λαθρομεταναστόπουλα, τονίζοντας ότι: Η Ορθόδοξη Παράδοση αντιμετωπίζει τον Ξένο ως Αδελφό και έτσι πρέπει να αντιμετωπίσει η Ελληνική Πολιτεία τους Ξένους Μετανάστες και τις οικογένειές τους, διότι ο Χριστός δεν κάνει διακρίσεις!.. Μάλιστα, κατά την «Αυγή» ο Λιάπης εξέφρασε στο μήνυμά του και την «εξαιρετική» ανησυχία του για τις αυξανόμενες Ρατσιστικές επιθέσεις κατά των Ξένων Μεταναστών από τους Έλληνες!..

Ο «Στόχος» έφαγε τον κόσμο να βρεί το ανωτέρω μήνυμα του Συριζώνυμου Λιάπη, αλλά στάθηκε αδύνατον: Ούτε στην ιστοσελίδα της Ελλαδικής Εκκλησίας υπάρχει, ούτε σε κάποιο από τα δεκάδες εκκλησιαστικά ιστολόγια. Αν η «Αυγή» δεν το πλαστογράφησε, τότε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών είναι πολύ μεγαλύτερος Ανθέλληνας από όσο φανταζόμασταν κι εμείς που τον ξέρουμε…

"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

ΠΗΓΗ 

2 σχόλια:

 1. πουσε Χριστοδουλε......ΓΙΓΑΝΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο συγκεκριμένος ιερέας είναι όργανο (το γνωρίζετε) της νεας ταξης πραγμάτων.

  Δυστυχώς οι πιό επικίνδυνοι από όλους είναι η πλειοψηφία των ιερέων.

  Είναι το πιόνι των σατανιστών και του ίδιου του εωσφόρου να επηρεάσει και μέσω

  αυτών το λαό.Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την προδοσία τους απέναντι στον Θεο.

  Ο Θεός στην κατάλληλη ώρα τους πετσοκόβει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.