Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Νίκος Βούτσης: Κυβέρνηση σωτηρίας με όλους, εκτός από ΝΔ – ΧΑ. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ σου κάνει;;

Αν είναι, πρότεινε και πρωθυπουργό – σωτήρα τον ΓΑΠ. Πολύ περίεργα μας τα λέτε σύντροφοι…

Στην εκπομπή με τον Νίκο Μάνεση:

 

Νίκος Βούτσης, Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ Βολές για ανακυκλούμενα στελέχη που περνούν από διάφορους χώρους, άφησε μέσα από τον Αlpha 989 ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης. «Δεν είχαμε καταλάβει καθ’ ολοκληρίαν την ανακύκλωση, την τελευταία δεκαετία, στις διοικήσεις των Οργανισμών, συγκεκριμένων και ίδιων προσώπων. Υπάρχει ένα στρώμα εμπειρογνωμόνων, κολλητών, που χωρίς καμιά αξιοκρατία ανακυκλώνονται σε όλες τις διοικήσεις με παχυλούς μισθούς», είπε ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε ότι «τρία χρόνια μετά την κρίση συνεχίζουν να λειτουργούν έτσι, δείτε τί έγινε με τις παραιτήσεις».

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε επίσης στη «συγκρότηση κυβέρνησης λαϊκής σωτηρίας με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων, εκτός από ΝΔ και Χρυσή Αυγή»,  θέτοντας ως προϋπόθεση των απεγκλωβισμό από τη λογική των Μνημονίων.

«Ακόμα και να είμαστε πρώτο κόμμα αναζητούμε συμμάχους, δεν θέλουμε μόνο την τυπική πλειοψηφία μέσα στη Βουλή αλλά και στο λαό» είπε χαρακτηριστικά ο κος Βούτσης.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.