Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ;

Αργά ψες το βράδυ, συμφωνήθηκε από τον πρόεδρο – ηγέτη το κούρεμα τον καταθέσεων. Πιο συγκεκριμένα η φορολόγηση θα ανέρχεται στο 6,75% για τις καταθέσεις κάτω από 100.000 ευρώ και στο 9,9% για όσες καταθέσεις υπερβαίνουν αυτό το ποσό.  Ότι δηλαδή έταζε ο νυν πρόεδρος της Κυπριακής «Δημοκρατίας μαζί με τους αξιωματούχους του, προεκλογικά έρχεται και τα ανατρέπει μετεκλογικά.

Φυσικά αυτές οι δηλώσεις δεν σταμάτησαν μόνο εν καιρώ εκλογών, αλλά συνεχίστηκαν και μετεκλογικά, ως πριν κάποιες μέρες, αφού όλοι τους διατυμπάνιζαν ότι δεν θα αποδέχονταν αυτά τα απεχθή μέτρα, αφού αποτελούσαν κόκκινη γραμμή:


Σαρρής: Δεν βρίσκεται στο τραπέζι κούρεμα καταθέσεων(6/3/2013)
Στυλιανίδης: Δεν θα αποδεχθούμε κούρεμα(13/3/2013)
Σαρρής: «Ανόητη» ιδέα το «κούρεμα» των καταθέσεων(1/3/2013)
Σαρρής: Θα ήταν καταστροφικό το κούρεμα (6/3/2013)
Αναστασιάδης: Δεν υπογράφω μνημόνιο με κούρεμα καταθέσεων(12/2/2013)
Αναστασιάδης: Δεν τίθεται θέμα κουρέματος καταθέσεων(10/3/2013)

 
Δυστυχώς οι προεδρικές εκλογές τελείωσαν. Ο κόσμος έκλεισε τα μάτια και τα αυτιά του και σαν πιστό πρόβατο επέστρεψε στο μαντρί του. Πίστεψε τις διάφορες κάλπικες υποσχέσεις των επαγγελματιών πολιτικάντηδών μας. Πίστεψε στην αλλαγή και ότι θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για την οικονομία του τόπου μας. Άλλωστε δεν ήταν λίγοι αυτοί που διαλαλούσαν με περισσό κόρδωμα ότι «Ο Ν. Ανα(ν)στασιάδης είναι έξυπνος και τρανός ηγέτης και μόνο μαζί του η οικονομία μας θα πάει μπροστά».

Σήμερα πολλοί είναι αυτοί που το μετάνιωσαν και κατανόησαν το λάθος τους, δυστυχώς όμως όπως ανάφερε κάποτε και ο Γαλλοϊταλός διπλωμάτης και φιλόσοφος, Joseph De Maistre, «Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει». 

Αυτό που πρέπει να κατανοήσει ο κάθε ένας από εμάς, είναι ότι για να αλλάξει η κατάσταση στον ευρύτερο Ελληνικό χώρο, και να ορθοποδήσει επιτέλους ο Ελληνισμός, χρειάζεται ένα κίνημα, ιδεολογικό, λαϊκό και παράλληλα Εθνικιστικό, όπως η Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Άνθρωποι δηλαδή, που διακατέχονται από ΙΔΕΕΣ και προτάσσουν παν’ απ’ όλα τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδας, σε αντίθεση με τους ΥΛΙΣΤΕΣ πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν σήμερα προτάσσοντας τα δικά τους ατομικά συμφέροντα και σε κατευθύνουν ανάλογα με το δικό τους όφελος.

Η ιστορία γράφεται καθημερινά. Ιστορικά γεγονότα είναι ο Καραμανλής που έλεγε το αλησμόνητο «Η Κύπρος κείται μακράν», ο Σημίτης που έλεγε ευχαριστώ τους Αμερικάνους, οι μνημονιακοί Παπανδρέου και Σαμαράς, ο τέως Πρόεδρος της Κύπρου, Δ. Χριστόφιας με τον όλεθρο που επέφερε στο νησί, ο Ν. Αναστασιάδης με το σχέδιο Ανάν, το χρηματιστήριο, το «κούρεμα» και λίαν συντόμως το μνημόνιο και όλοι αυτοί που έπαιξαν την ζωή τους κορώνα γράμματα, αψήφησαν τον θάνατο, αντιστάθηκαν στο ξεπούλημα της πατρίδας, που αφήνουν κατά μέρος το ατομικό συμφέρων και πολεμούν από όλα τα χαρακώματα της μάχης για το ΚΟΙΝΟ καλό, το ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ. Στο χέρι του οποιουδήποτε είναι να διαλέξει σε ποια σελίδα θέλει να γραφτεί και στο πλευρό ποιον;   
Βάλτε στο περιθώριο τους διάφορους «ηγέτες» των προεδρικών εκλογών. Τιμωρήστε τους κλέφτες που μας κυβερνούν σήμερα και με το έτσι θέλω έβαλαν το χέρι στην τσέπη μας, για να καλύψουν τα δικά τους λάθη και παραλήψεις. Αν αυτοί δεν είναι κλέφτες, τότε ποιοι είναι; Ενταχθείτε στις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για μια πραγματική φιλολαϊκή πολιτική, Εθνική αναγέννηση και κοινωνική δικαιοσύνη.

Γεάδης Γεάδη
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

1 σχόλιο:

  1. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.