Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Όλο και πιο βαθιά στον βούρκο χώνει το τομάρι του ο Σαμαράς. Ξεπούλησε τον Αστέρα Βουλιαγμένης για ένα κομμάτι ψωμί στους τούρκους!



Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έγινε σήμερα η αποσφράγιση των βελτιωμένων οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν για την «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.» .

Η JERMYN STREET REAL ESTATE FUND IV LP υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους €400 εκ. Η προσφορά αυτή αφορά το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», όπως οι μετοχές αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Τα Διοικητικά Συμβούλια του ΤΑΙΠΕΔ και της Εθνικής Τράπεζας θα συνεδριάσουν μέσα στην εβδομάδα για να λάβουν τις τελικές αποφάσεις σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας. Ο Αστέρας Βουλιαγμένης είναι η μεγαλύτερη αποκρατικοποίηση στον τομέα της ακίνητης περιουσίας του ΤΑΙΠΕΔ.

Σύμφωνα με την νομοθεσία ο νέος επενδυτής που πλέον θα ελέγχει το 85% της Αστήρ Παλλάς και για να αποκτήσει το υπόλοιπο 15% θα πρέπει να υποβάλει δημόσια πρόταση.