Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

"ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ"...ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ


Με μια δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας με την συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων απάντησε ο λαός της Αθήνας στην προσπάθεια της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά για ισλαμοποίηση της χώρας.
Η αντεθνική συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Σαμαράς - κατόπιν εντολής του Ερντογάν - επιχειρούν να διαγράψουν δίχως αιδώ, τους μεγαλειώδεις και ματωμένους Εθνικούς Αγώνες του Ελληνισμού για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό.
Η ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην πρωτεύουσα της χώρας συνιστά εθνική προδοσία. Δεν είναι τυχαίο πως την εγκληματική αυτή πράξη στηρίζουν τα μεγάλα κεφάλια της πλουτοκρατίας (Κόκκαλης και Μπόμπολας).
Ο σταθμός μετρό του Ελαιώνα γέμισε ασφυκτικά από χιλιάδες Έλληνες που διατράνωσαν την αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη ισλαμοποίηση της Ελλάδας.
Αυτή ήταν μια ακόμη δυναμική ενέργεια ενάντια στα αντεθνικά σχέδια της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Θα ακολουθήσουν κι άλλες. Η Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού απαντά στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων με κάθε νόμιμο μέσο: μέσα στη Βουλή των Ελλήνων και κυρίως με μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Η εκδήλωση έκλεισε με δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου οι Συναγωνιστές καταχειροκροτήθηκαν από τους περαστικούς.




xryshaygh.com
stoxos