Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ALPHA - ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ Χ.Α


ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΕΙΑΝΟΙ!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ "ΞΕΦΤΕΡΙΑ" ΤΟΥ ALPHA KAI ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ "ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ...."ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ  ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ" ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ





Ξεκίνησε το νέο επεισόδιο της "Χρυσαυγειάδας", το οποίο έχει ως κύριο μενού τα συγκλονιστικά στοιχεία από τους υπολογιστές της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος του νέου σόου στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ δεν είναι άλλος από τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ή όπως είπε και ο συναγωνιστής Παναγιώταρος: "Φάτε μνημόνιο το βράδυ".
Αυτά που θέλουν να περάσουν τα παπαγαλάκια ως νέα ντοκουμέντα, δεν είναι τίποτα άλλο από φωτογραφίες που καθένας βρίσκει στο διαδίκτυο. Άρα με αυτήν την λογική των τσοντοκάναλων κάθε υπολογιστής είναι ένα εν δυνάμει οπλοστάσιο ενός μέλους εγκληματικής οργάνωσης.
Πέρα από το βίντεο με το παραλήρημα των δημοσιογράφων του Alpha, παραθέτουμε τις εν λόγω φωτογραφίες που διέρρευσαν από την δικογραφία και τους ανάλογους συνδέσμους που αποδεικνύουν πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν είναι κάτι μυστικό, αλλά μπορεί να τις βρει οποιοσδήποτε!
(0:01- 0:06) Καλάσνικοφ
(0:09- 0:13)Βλήματα

http://www.xryshaygh.com/