Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΕΛ.ΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.




Α ΡΕ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;....ΤΟΥΣ EXEIΣ ΒΑΛΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

 Ως πρωταγωνιστή σε στρατιωτικού τύπου γυμνάσια αναδεικνύουν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, νέες φωτογραφίες. 
Το υλικό που παρουσιάζει το Εθνος, πιθανότατα αποτελεί μέρος της δικογραφίας που έχει συντάξει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και έχει ήδη συμπεριληφθεί στον ογκωδέστατο φάκελο που έχουν στα χέρια τους οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες.
Εικονίζεται ο βουλευτής να ηγείται ασκήσεων που εκτελούν χρυσαυγίτες στο ύπαιθρο, άλλοτε συμμετέχοντας και άλλοτε δίνοντας παραγγέλματα.
Στις εικόνες εμφανίζεται και ο βουλευτής της ΧΑ Κορινθίας, Στάθης Μπούκουρας.
Οι φωτογραφίες αποτελούν μέρος των ντοκουμέντων που αποδεικνύουν την πρόθεση της Χρυσής Αυγής να οργανώσει στρατιωτικό σκέλος. Πρόκειται για φωτογραφίες από εθνικιστικές κατασκηνώσεις που είχε οργανώσει το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής.
Ειδικότερα το υλικό προέρχεται από την περιοχή της Κορίνθου και τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτές πιθανότατα προέρχονται από τον τοπικό πυρήνα της ακροδεξιάς οργάνωσης. Στον ....απολογισμό των κατασκηνώσεων διαβάζουμε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΧΑ τα ακόλουθα: «Η Τ.Ο. Κορίνθου της Χρυσής Αυγής, μαζί με αντιπροσωπείες συναγωνιστών από γειτονικούς νομού, έζησαν ένα τριήμερο γεμάτο ένταση που θα ζήλευαν ακόμα και σημερινές στρατιωτικές μονάδες» και συνεχίζουν «Αρτια σωματική εκπαίδευση, κατάβαση σε πλαγιές, νυχτερινή πεζοπορία περιμετρικά της λίμνης Δόξας, πορεία χιλιομέτρων σε δύσβατα μονοπάτια...».