Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ, Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

SYRIZA5235
Ξεθάρρεψαν τα αναρχοκομμουνιστικά θρασίμια του ΣΥΡΙΖΑ από την έκθεση αυτού του ανεκδιήγητου τύπου, του Επιτρόπου για τα (δήθεν) Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μιούζνιεκς, η οποία όντως μοιάζει σα δύο σταγόνες… χολής με ανάλογες «εκθέσεις» του συνονθυλεύματος, και ζητούν επιτακτικά τη συμμόρφωση της κατοχικής κυβέρνησης σ’ αυτήν:


«Η έκθεση του Επιτρόπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, κ. Νιλς Μούιζνιεκς, επισημαίνει όσα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επανειλημμένα τονίσει: ότι η δράση της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, η ανοχή απέναντί της, η διάχυση των απόψεών της σε άλλα κόμματα και σε μηχανισμούς του κράτους, αλλά και η «εφαρμογή» των δογμάτων της από όργανα επιβολής του νόμου, που ενεργούν με ρατσιστικά κίνητρα ή εναντίον των δημοκρατικών αρχών, αποτελούν κίνδυνο για τη δημοκρατία. Ο κ. Μούιζνιεκς διαπιστώνει ό,τι έχει επανειλημμένα καταγγελθεί: ότι ενώ η υπάρχουσα ελληνική νομοθεσία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το φαινόμενο, ενώ οι αυτουργοί κρουσμάτων ρατσιστικής βίας θα έπρεπε να τιμωρούνται και να απομακρύνονται από τη θέση τους, κι ενώ υπάρχει ήδη η δυνατότητα θεσμικής «περικύκλωσης» και αντιμετώπισης του νεοναζισμού, εντούτοις η νομοθεσία δεν έχει εφαρμοστεί επαρκώς ή δεν έχει εφαρμοστεί καθόλου…».

Άραγε, είναι τυχαία η απόλυτη ταύτιση απόψεων ενός σεσημασμένου νεοταξίτη – οργάνου των διεθνών εξουσιαστών και τοκογλύφων με το συνονθύλευμα των αμερικανοκομμουνιστών του Τσιπραλέκου; Κανένας σώφρων άνθρωπος δε μπορεί να το πιστέψει αυτό. Πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από μακρύ χέρι του σάπιου και καταρρέοντος μεταπολιτευτικού συστήματος, είναι και η προφυλακή της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.