Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Τα έχει χάσει ο γραφικός ουφολόγος Χαρδαβέλας. Απαιτεί την σύλληψη του Κασιδιάρη!

Συλλάβετε τον Κασιδιάρη

Ο ίδιος δήλωσε ότι υπέκλεψε με μικροκάμερα-κουμπί τη συνομιλία με τον Μπαλτάκο. Δηλαδή ο ίδιος ομολογεί την ενοχή του. Τι τον αφήνουν λοιπόν έξω και δεν τον πιάνουν; Κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από χθες.
 
Το ερώτημα είναι τώρα ποιους άλλους έχει «γράψει» ο κλαρινογραμπρός και πιστολέρο των νεοναζί. Και πότε θα τα βγάλει όλα αυτά. Και ποιους θα κάψει.

Και ένα άλλο ερώτημα: ποιος εφοδίασε τον Κασιδιάρη με όλο αυτό τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό για υποκλοπές; Το παρακράτος μέσα στην αστυνομία; Κάποιος φασίστας ΚΥΠατζής; Άλλος;

Η κτηνωδία του φασισμού σε όλο της το μεγαλείο στη συμπεριφορά Κασιδιάρη. Πρώτα έκανε φίλο του και συνομιλητή του τον Μπαλτάκο (άλλο φρούτο κι αυτός, να τον χαίρεσαι κ. Σαμαρά) μετά άρχισε τα κολλητιλίκια μαζί του, μετά παρέσυρε τον αφελή Μπαλτάκο στην κουβέντα που ήθελε, τον γράφει με κρυφή κάμερα, κρατάει ο κλαρινογαμπρός το ντοκουμέντο στο συρτάρι του και μόλις το χρειάζεται το βγάζει στη δημοσιότητα λίγο πριν ανοίξει και γι' αυτόν η πόρτα της φυλακής.

Το ότι κατέστρεψε έναν άνθρωπο, τον γιο του και μια οικογένεια (του Μπαλτάκου) ούτε που τον απασχολεί τον Κασιδιάρη. Τέτοια κτηνωδία δεν συναντάει κανείς ούτε στον υπόκοσμο.