Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Υπό την πλήρη ανοχή της συμμορίας του Δένδια αναρχικοί απείλησαν και εξύβρισαν νόμιμους πωλητές στο Ηράκλειο.



Την ιδεολογική εμμονή τους στο να υπερασπίζονται τους αλλοδαπούς και μάλιστα τους παράνομους, μας έδειξαν για ακόμη μια φορά τα καλά παιδιά του συστήματος, οι γνωστοί αναρχικοί.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα cretalive.gr, την προηγούμενη εβδομάδα μια ομάδα παράνομων αλλοδαπών, προσπάθησαν να πουλήσουν εμπορεύματα δίχως καμία άδεια στην λαϊκή αγορά Πατελών του Ηρακλείου Κρήτης , με αποτέλεσμα όπως είναι λογικό, οι νόμιμοι πωλητές (Έλληνες) να αντιδράσουν και τελικά αφού το κράτος ήταν για ακόμη μια φορά ανύπαρκτο, να τους εκδιώξουν. Με αφορμή αυτό, μια ομάδα ροπαλοφόρων, κουκουλοφόρων αναρχικών , πραγματοποίησε επιδρομή εχθές τρομοκρατώντας τους πωλητές, μοιράζοντας φυλλάδια, φέροντας μαύρες σημαίες και δίχως φυσικά να σπεύσουν οι ειδικές αστυνομικές ομάδες εκεί (άμα ήταν εθνικιστές φυσικά θα έπρατταν αλλιώς ) ώστε να τους συλλάβουν. Η ομάδα των αναρχικών απείλησε και εξύβρισε τους πωλητές, τους κατηγόρησε για ρατσισμό και μοίρασε φυλλάδια ταξικού μίσους στολίζοντας με κοσμητικά επίθετα όλους όσους ήταν παρόντες.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μιας και οι πωλητές αυτοσυγκρατήθηκαν , όμως αυτό που προκύπτει για πολλοστή φορά είναι πως οι ομάδες της άκρας αριστεράς δρουν ως κράτος εν κράτη με ενόπλους να επιχειρούν στα Εξάρχεια, κρανοφόρους να διαδηλώνουν υπέρ των κακοποιών και των δολοφόνων και ροπαλοφόρους να εισβάλουν σε λαϊκές αγορές για να υπαγορεύσουν στους νόμιμους και φορολογούμενος Έλληνες πωλητές, να αποδεχθούν τον ανταγωνισμό των παράνομων αλλοδαπών!