Τρίτη 1 Απριλίου 2014

"ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ Η ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ! ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΞΕΝΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Η υποστήριξη ακόμα και στους μεγαλύτερους δολοφόνους είναι δεδομένη, αρκεί να είναι λαθρομετανάστες! Δεν πειράζει καθόλου το ότι ο κατσαπλιάς έσφαξε πισώπλατα και άνανδρα έναν Έλληνα πατέρα που άφησε πίσω του τρία ανήλικα ορφανά παιδιά, μια γυναίκα, αδέρφια, έναν χαροκαμένο πατέρα και μία μάνα!!!! Δεν τους υπολογίζει κανείς αυτούς γιατί είναι Έλληνες και σε αυτό τον τόπο πάνω από όλα είναι οι λαθραίοι και τα δικαιώματα αυτών!


Όλο αυτό έχει την εξήγηση του και είναι μία και ξεκάθαρη. Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας. Μην ακουμπάτε ούτε κατ' ελάχιστον του λάθρο, οτιδήποτε και να κάνανε.   


Η ανθελληνική χούντα Σαμαρά δίνει ξεκάθαρο μήνυμα : Οι Αλλοδαποί μπορούν να δολοφονούν, όπου, όποτε και όπως γουστάρουν τους Ελληνες, χωρίς να δίνουν λογαριασμό και χωρίς να υποστούν τις πρέπουσες συνέπειες, όποιος όμως Ελληνας διανοηθεί να αντιδράσει και να αντισταθεί και δεν καθίσει να τον βιάσουν, σκοτώσουν, ληστέψουν και εξευτελίσουν οι αλλοδαποί, τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση οι Ελληνες στην Ελλαδα, θεωρούνται από το Ανθελληνικό Τόξο, δεύτερης κατηγορίας άνθρωποι ή απλά υπάνθρωποι! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!

Ντρέπομαι πραγματικά που είμαι Έλληνας από τη στιγμή που οι Έλληνες ανέχονται χωρίς καμία αντίδραση απολύτως, τέτοια δημοσιογραφικά και πολιτικά καθάρματα - προδότες να εκτελούν διαταγές και να υπηρετούν τόσο πιστά τα ανθελληνικά κέντρα εντός και εκτός της Ελλάδος εις βάρος της χώρας μας εκθέτοντας την σκόπιμα παγκόσμια !
Έφτασαν στο σημείο να γράφουν πως το Γκουαντάναμο των Αμερικανών είναι παιδική χαρά μπροστά στις Ελληνικές Φυλακές!!! Φαντάζομαι πως τα αφεντικά τους οι αμερικανοσιωνιστές θα τους ευχαριστήσουν αυτούς τους δημοσιογραφοκάφρους και πολιτικούς, δεόντως και παχυλώς αμειβόμενους! 
YGRO PYR