Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

H Χρυσή Αυγή για τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια ,για την Ελληνική παιδεία ,για τα νέα ισοπεδωτικά μέτρα και για Μέρκελ-Σαμαρά


Για τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια
Αναμένουμε από τον κ. Στουρνάρα  να μετάσχει σε περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ, άλματα Αλεξιπτωτιστών και αναχαιτίσεις με F-16. Αν επιβιώσει από τις εν λόγω εμπειρίες, να συζητήσει εξαρχής το ζήτημα των ειδικών μισθολογίων. 
Η Ελληνική παιδεία σε αδιέξοδο
Η ανακοίνωση των βάσεων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας και η αύξηση των επιτυχόντων αποτελεί μια φενάκη. Tα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν καταρρεύσει από την αδιαφορία των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων και την "ηγεμονία" της αριστεράς και αποτελούν πλέον εργοστάσια παραγωγής ανέργων Ελλήνων. Θεωρούμε απαράδεκτο και ρατσιστικό το μέτρο της ποσόστωσης των μουσουλμάνων υποψηφίων. Κάθε ανάλογη διάκριση να καταργηθεί άμεσα! 
Όχι στα νέα ισοπεδωτικά μέτρα
Τα νέα σκληρά, αντιλαϊκά μέτρα της συγκυβέρνησης θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη διαλυμένη ελληνική οικονομία. Το σχέδιο των τοκογλύφων για την οριστική εξαγορά του εθνικού μας πλούτου και την "κινεζοποίηση" του ελληνικού λαού συνεχίζεται.
Μέρκελ υμνεί Σαμαρά
Οι ύμνοι της Μέρκελ στον Σαμαρά αποδεικνύουν την πλήρη υποταγή της κυβέρνησης στην ανθελληνική πολιτική των τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί δυναμικά στο οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.