Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΟΣΜΟ Η ΑΛΕΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Ο ΕΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Η ΑΛΕΚΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ . ΤΑ  ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.
Απο iefimerida.gr
Στη μείωση του εργατικού δυναμικού της κομματικής εφημερίδας φαίνεται πως καταλήγουν στον Περισσό για να αντιμετωπίσουν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, ενώ μείωση θα υπάρξει και στις απολαβές των επαγγελματικών στελεχών.
Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, σύμφωνα με το vima.gr, φέρεται να έχει ανάψει το πράσινο φως για απολύσεις στον «Ριζοσπάστη», ενώ το χειρότερο σενάριο κάνει λόγο για μαζικές απομακρύνσεις προσωπικού.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη το ΚΚΕ έχει προχωρήσει σε μείωση 15% στους μισθούς του προσωπικού, ενώ έχουν γίνει πολλές απολύσεις στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΚΗ Α.Ε. όσο και στον «902» με τον ομώνυμο τηλεοπτικό σταθμό να έχει αναστείλει τη λειτουργία τους.
Παράλληλα, η ΚΕ του κόμματος έχει προαναγγείλει μεγάλες μειώσεις στο μισθό των επαγγελματικών στελεχών τονίζοντας ότι «τα επαγγελματικά στελέχη του κόμματος στηρίζονται οικονομικά με ποσό που δεν πρέπει να υπερβαίνει το μέσο μισθό των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.